Sastanak turističke privrede sa turoperatorima iz Njemačke

kuk3

Danas je u hotelu “Kalamper” u Dobroj Vodi održan sastanak između predstavnika turističke privrede Crne Gore i predstavnika značajnih turoperatora iz Njemačke.

Ovaj susret je realizovan u okviru studijske posjete njemačkih turoperatora Crnoj Gori, a na poziv Nacionalne turističke organizacije Crne Gore. U posjeti su bili prisutni predstavnici renomiranih turoperatora kao što su Biblische Reisen, Fti Group, Alltours, TUI ReiseCenter, AFT Travel Management, Derpart i SKR Reisen GmbH.

kukaljj
Goste su u uvodnom izlaganju pozdravili direktorica Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, Željka Radak Kukavičić i direktor Turističke organizacije Bar Emil Kukalj. Izrazili su zadovljstvo na velikom interesovanju turističke privrede i nadu da će se tokom ovog sastanka ostvariti saradnja koja će u budućem periodu rezultirati povećanjem turističkog prometa iz Njemačke. Održana je i prezentacija o Crnoj Gori na njemačkom jeziku, a nakon toga i radni dio sastanka gdje su predstavnici hotelijera i agencija imali priliku da u razgovoru sa turoperatorima predstave svoju ponudu i mogućnosti za saradnju.

kuk 2
Sastanku su prisustvovali brojni predstavnici turističke privrede Crne Gore, među kojima su iz Bara osim hotela Kalapmer bili prisutni i predstavnici hotela Princess, Pharos i Sato.
Organizacija ovakvih susreta se pokazala kao dobar model za uspostavljanje poslovne saradnje pa će i u narednom periodu biti organizovani tokom studijskih posjeta.

ave tours 2

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar