Plakat

„Društvo maslinara Bar organizuje maslinarsku manifestaciju „ Ex albis ulivis“ koja se 12. i 13. oktobra 2018. godine održava u Baru.

Manifestacija će trajati dva dana .

U Petak, 12.10.18. u 18 časova u Dvorcu Kralja Nikole,održaće se predavanje na temu: „Prepoznavanje i ocjena kvaliteta djevičanskih maslinovih ulja“, nakon teorijskog dijela, posjetioci će imati priliku da praktično degustiraju vrhunska maslinova ulja uz savjete stručnjaka koji će im pomoći da se elementarno osposobe da razlikuju kvalitetno ulje od onoga koje to nije.

U Subotu, 13. 10.18. od 11 do 15 časova, izložbeni sajam u Starom Gradu u Starom Baru gdje će maslinari koji imaju ekstra djevičanska ulja, zapakovana u odgovarajuću ambalažu predstaviti svoja ulja na desetak izložbenih štandova. Društvo strogo vodi računa da izložena ulja ispunjavaju standarde kvaliteta i da ambalaža takođe ispunjava zahtjeve za kvalitetno čuvanje maslinovog ulja.
U Starom Gradu će takođe biti postavljen „Oil Bar“ gdje će svi izlagači ostaviti po jednu bocu ulja a organizatori voditi „Malu školu degustacije maslinovih ulja“ za sve zainteresovane posjetioce. Uz maslinova ulja za posjetioce će biti pripremljene priganice, domaći med i sir te lokalne poslastice koje će uz sok od nara služiti besplatno.

Ne propustite priliku da okusite pravo maslinovo ulje koje plijeni svojim mirisom i ukusom i dođite da se družimo i zajedno uživamo u vrhunskim uljima i starobarskim specijalitetima-poziv je svima iz Organizacionog odbora manifestacije.

Posljednje vijesti

Thumbnail Kada profesor kulinarstva Dejan Aleksić sa učenicima Srednje ekonomsko-ugostiteljske škole iz Bara ode...
Više u kategorijama: Obale  Info  Obale  Info  

ViM BANER

Jedro 320x250

Alter Modus

AD Marina Logo

baneb reklama

JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

baneb jedro

caffee pizzeria garden

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar