Motor korišćen u dvostrukom ubistvu u Bečićima ukraden u Sutomoru!

Sutomore

Motor “peda“, sa kojeg su likvidirani Đorđe Boreta i slučajna žrtva Dragan Zečević u bečićkom lokalu Trofej 7. decembra 2016. godine, ukraden je ispred zgrade u Sutomoru!

To je na suđenju optuženim za ovaj zločin ispričao svjedok Vladimir Zinovski, prenijela je Pobjeda.

On je ispričao da je krađu motora prijavio barskoj policiji u julu ili avgustu 2016. godine.

“Kada dođemo u Crnu Goru uvijek idemo na putovanje. Nakon dvije sedmice smo se vratili i motora nije bilo ispred zgrade. Motor smo ostavili ispred zgrade u Sutomoru, bio je crne boje i barskih registarskih oznaka”, ispričao je svjedok, piše Pobjeda.

Odgovarajući na pitanje odbrane, on je kazao i da je lijeva ručica na motoru bila malo polomljena.

Zbog ubistva Borete i Zečevića na optuženičkoj klupi su braća Ilija i Boško Pavlović, srpski državljanin Miljan Bulatović iz Niša, državljanin Bosne i Hercegovine Vladimir Šmanja.

U odsustvu se sudi Budvaninu Vasiliju Rafailoviću, Ratku Vušoviću i Ivanu Cicmilu, jer su u bjekstvu i za njima su raspisane potjernice. Braća Pavlović na ranijem pretresu negirali su da imaju veze sa ubistvom, ističući da nijesu članovi kriminalne organizacije na čijem je čelu Rafailović.

Prema navodima optužnice, Rafailović i Bulatović označeni su kao organizatori kriminalne grupe koja je likvidirala Đorđa Boretu 7. decembra prošle godine u bašti lokala Trofej u Bečićima. Od više ispaljenih hitaca iz automatske puške, kao slučajna žrtva tada je stradao doktor u penziji Dragan Zečević, dok je vlasnik lokala Ivo Stanišić ranjen. Prema navodima optužnice, Rafailović i Vušović se terete da su direktni izvršioci ubistva Borete i Zečevića, piše Pobjeda.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar