naseljje

U sklopu seta investicionih mjera i napora koje DOO Vodovod i kanalizacija Bar sprovodi ostvaren je značajan napredak u vidu dobijanja vrijedne donacije koja se sastoji u visoko softiciranoj opremi za održavanje vodovodne i kanalizacione mreže.

Značajno je istaći da smo dobili mikroinspekcijske kamere koje će unaprijediti rad naših službi omogućavajući visoko precizno snimanje cjevovoda i samim tim omogućiti našim timovima da reaguju još brže i efikasnije kada su sanacije u pitanju. Pored mikroinspekcijskih kamera dio dobijenih sredstava jesu i lokatori ventila i kablova kao i detektori metalnih i nemetalnih cijevi koji će biti izuzetno korisni na planu detektovanja nelegalnih priključaka na mreži.

Takodje tokom ove nedjelje očekujemo i isporuku pumpnih agregata koji će biti montirani na pumpnim stanicama: Ilino, Kajnak i Haj Nehaj čime će se poboljšati vodosnabdijevanje potrošača u visočijim zonama Ilina i Sutomora.

Narednih dana započeće se i sa sanacijom dijela dotrajalog cjevovoda u naselju Čanj II, čime će se poboljšati kvalitet vodosnabdijevanja potrošača na ovom području.

Investicioni zamah koji koji konstantno realizujemo sa sobom nosi učestale brojne intervencije na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži, stručne ekipe i mehanizacija I danas sprovode planirane aktivnosti ali uprkos tome vodosnabdijevanje tokom turističke sezone koja donosi veliko povećanje u potrošnji vode je bilo, a i danas je, na zadovoljavajućem nivou, zahvaljujući velikim naporima i predanom radu naših radnika.

Istakako bih da smo veoma ponosni što je vodosnabdijevanje tokom turističke sezone bilo na zadovoljavajućem nivou a da je pritom procenat naplate potraživanje preko 94 odsto kao i da su postignuti odlični rezultati u sklopu aktivnosti suzbijanja nelegalnih priključaka na vodovodnoj mreži. Ubijedjeni smo da će nam donirana oprema dati dodatni impuls i povećati efikasnost na planu borbe protiv nelegalnih korisnika koju doslijedno sprovodimo.

Iz svega navedenog, lako je donijeti zaključak da kada je riječ o DOO Vodovod I kanalizacija Bar se radi o jednom uspiješnom privrednom društvu koje svoju osnovnu djelatnost obavlja na više nego zadovoljavajući način, posjeduje značajne kadrovske i tehničke kapacitete i istovremeno ostvarujuci dobit u poslovanju redovno izmiruje svoje obaveze prema zaposlenima, državi i dobavljačima a da pritom nema kreditnih zaduženja-saopštio nam je izvršni direktor Mr Zoran Pajović .

 

Baneb dugi

red plovidbe

Jedro 320x250

Baner Tomić 1

 emporio

baneb reklama

regionalni vodovod novi

 

baneb jedro

 Svetionik logo glavni

 optotim nova adresa 320

Klime Baković

ave tours 1


JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

baner Adria

  baneb jedro


emporio junior

pascuci 320

F radio bočni

 optotim nova adresa 320 

 

Posljednje vijesti

Thumbnail U poslednjem kolu polusezone u ABA ligi košarkaši Mornara dočekuju jednog od favorita za osvajanje titule...
Više u kategorijama: Sport  Info  Art  Info  

baneb reklama

 

emporio

Svetionik logo glavni

 Baner Tomić 1

baneb jedro

regionalni vodovod novi

 Klime Baković


ave tours 1


Luka Bar unutrašnji baner

optotim nova adresa 320

baner Adria

emporio junior


JPMD 320

Adria

pascuci 320

F radio bočni

 pascuci 320

  Logo MPF

 tobar

 

Kolumnisti