FOTO: Centar Bara sat i po u blokadi zbog ekplozivne narave na kolovozu!

bomba 11 Copy

Sat i po centar Bara je bio blokiran zbog eksplozivne naprave uočene od građana na kolovozu, blizu raskrsnice kod “Tri kule”, koja je vjerovatno ispala iz vozila u pokretu.

 Antiterorističke jedinice iz Podgorice demontirale su oko 16:40 eksplotivnu napravu na licu mjesta, a ista će biti poslata na vještačenje u Forenzički centar.

PIŠE: Biiljana DABIĆ

Danas oko 14:30 građani su obavjestili policiju da se na kolovozu nalazi predmet omotan selotejpom te da se ne isključuje mogućnost da se radi o eksplozivnoj napravi.

Tužilac Osnovnog državnog tužilaštva Radovan Đurišić kazao je za Novosti da je policija odmah izašla na lice mjesta, obezbjedila lice mjesta, i konstatovala da postoji vjerovatnoća da jeste ekplozivna naprava na kolovozu.

-Policija je pozvala pripadnike Antiterorističke jedinice iz Podgorice koji su na licu mjesta demontirali ekplozivnu napravu, kazao je tužilac Đurišić koji je istakao da istražitelji prikupljaju sve podatke, izuzimaju tragove kako bi se došlo do saznanja ko je napravio ekplozivnu napravu, za koga je eventualno bila namjenjena.

Odmah po dojavi, policija je blokirala prilaze ovom dijelu grada, i razvukla traku, ne dozvoljavajući građanima da priđu na nekoliko stotina metara blizu mjesta gdje se nalazila eksplozivna naprava. Za nepun sat od kada je prijavljeno policiji iz Podgorice je na lice mesta stigla specijalna ekipa Antiterorističke jedinice

Blizu mesta gde se nalazila eksplozivna naprava bile su i ekipe Službe zaštie i spasavanja.

Kompletan tok operacije možete pratiti u našoj fotogaleriji:


{galerija}info/2018/8/bomba{/galerija}

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar