Eko kampanja na Sea Dance festivalu

RnR

Ekološka kampanja "Rock & Recycle", koju realizuje Pivara "Trebjesa" sa ciljem smanjenja otpada na festivalskim prostorima, biće realizovana i ove godine na petom jubilarom izdanju Sea Dance festivala koji će se održati od četvrtka 30. avgusta do subote 01. septembra na plaži Buljarica u Budvi.

Na prostoru festivala biće postavljeni info-pultovi, dok će eko-aktivisti motivisati posjetioce da prikupe 20 iskorišćenih čaša i na poklon dobiju majicu sa logom kampanje.
“Sigurni smo da će i ove godine veliki broj posjetilaca učestvovati u našoj akciji, a mi ćemo ih nagraditi za odgovoran odnos prema prirodi. Raduje nas što smo ekološku nit započetu na Lake festu prije šest godina proširili prvo na Sea Dance, a od ove godine i na Bedem fest. Na ovaj način, Pivara “Trebjesa” doprinosi razvoju koncepta zelene kulture, ali i daje konkretan doprinos zaštiti životne sredine kroz smanjenje otpada“, istakla je Natalija Milić, menadžer korporativnih komunikacija u Pivari „Trebjesa“.
Peto izdanje Sea Dance festvala okupiće neke od najvećih svjetskih i regionalnih zvijezda koje su svojim stvaralaštvom kreirale trendove muzičke industrije i hitmejkere, čije nagrađivane numere su postale himne generacija i zajedno broje milijarde YouTube pregleda!

F radio unutrašnji

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

stara carsija

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar