takmicari

Dodijelom priznanja najuspješnijim takmičarima.ekipama i pokroviteljima, na igrama 07.avgusta su okončane 10. Sportske igre u Mrkojevićima kod Bara.

Okupile su preko 200 takmičara koji su se 11.dana nadmetali u više sportova i sportskih disciplina.

“Jubilarna manifestacija je ove godine po svim parametrima pokazala da MZ Mrkojevići ima šta za ponuditi na samo svojim mještanima, nego i kompletnom gradu. Vjerujem da će ovakvi susreti zbližavati ljude, činiti ih srećnim i zadovljnim. Zahvaljujem se preduzeću ''Kalamper'' koje bilo generalni pokroviteljih ove manifestcije cijelu deceniju, kao i svim ostalim prijateljima manifestacije koji su dali izuzetan doprinos u njemom očuvanju” , kazao nam je Elvir Bajramović.

Završnoj večeri manifestacije je prisustvovao predsjednik opštine Bar Dušan Raičević, koji je pozdravio sve prisutne goste, učesnike, organizatore i ujedno izrazio zadovoljstvo održavanjem ove manifestacije, koja je jako značajna za grad Bar, uz nadu da ona istraje i u narednom periodu.

“Izražavam zahvalnost organizatorima manifestacije što sam pozvan da večeras budem u društvu dragih Mrkojevića koji se već deset godina u toku ljetnjih mjeseci okupljaju na ovoj tradiconalnoj manifestaciji. Mrkojevići su vjekovima poznati kao jedno bogato zaleđe koje zdravim proizvodima snadbijeva naš grad, ali isto tako poznati su da njeguju i zdrave stilove života.
Večeras smo se okupili na mjestu koje je pod vedrim nebom ali uz želju i obavezu da svaki od nas u narednom periodu učini sve da Mrkojevići dobiju toliko očekivnu sportsku dvoranu koju itekako zalužuju. Uz lokalnu samoupravu koja je spremna da podrži ovako jedan važan projekat, uz podršku privrednika i dijaspore Mrkojevića koja je proteklih godina doprinosila razvitku ovog kraja, siguran sam da ćemo svi zajedno uložiti maksimalni napor u riješavanju ovog problema”, poručio je predsjednik opštine Bar Dušan Raičević.

 

Baneb dugi

red plovidbe

Jedro 320x250

Baner Tomić 1

 emporio

baneb reklama

regionalni vodovod novi

 

baneb jedro

 Svetionik logo glavni

 optotim nova adresa 320

Klime Baković

ave tours 1


JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

baner Adria

  baneb jedro


emporio junior

pascuci 320

F radio bočni

 optotim nova adresa 320 

 

Posljednje vijesti

Thumbnail U poslednjem kolu polusezone u ABA ligi košarkaši Mornara dočekuju jednog od favorita za osvajanje titule...
Više u kategorijama: Sport  Info  Art  Info  

baneb reklama

 

emporio

Svetionik logo glavni

 Baner Tomić 1

baneb jedro

regionalni vodovod novi

 Klime Baković


ave tours 1


Luka Bar unutrašnji baner

optotim nova adresa 320

baner Adria

emporio junior


JPMD 320

Adria

pascuci 320

F radio bočni

 pascuci 320

  Logo MPF

 tobar

 

Kolumnisti