takmicari

Dodijelom priznanja najuspješnijim takmičarima.ekipama i pokroviteljima, na igrama 07.avgusta su okončane 10. Sportske igre u Mrkojevićima kod Bara.

Okupile su preko 200 takmičara koji su se 11.dana nadmetali u više sportova i sportskih disciplina.

“Jubilarna manifestacija je ove godine po svim parametrima pokazala da MZ Mrkojevići ima šta za ponuditi na samo svojim mještanima, nego i kompletnom gradu. Vjerujem da će ovakvi susreti zbližavati ljude, činiti ih srećnim i zadovljnim. Zahvaljujem se preduzeću ''Kalamper'' koje bilo generalni pokroviteljih ove manifestcije cijelu deceniju, kao i svim ostalim prijateljima manifestacije koji su dali izuzetan doprinos u njemom očuvanju” , kazao nam je Elvir Bajramović.

Završnoj večeri manifestacije je prisustvovao predsjednik opštine Bar Dušan Raičević, koji je pozdravio sve prisutne goste, učesnike, organizatore i ujedno izrazio zadovoljstvo održavanjem ove manifestacije, koja je jako značajna za grad Bar, uz nadu da ona istraje i u narednom periodu.

“Izražavam zahvalnost organizatorima manifestacije što sam pozvan da večeras budem u društvu dragih Mrkojevića koji se već deset godina u toku ljetnjih mjeseci okupljaju na ovoj tradiconalnoj manifestaciji. Mrkojevići su vjekovima poznati kao jedno bogato zaleđe koje zdravim proizvodima snadbijeva naš grad, ali isto tako poznati su da njeguju i zdrave stilove života.
Večeras smo se okupili na mjestu koje je pod vedrim nebom ali uz želju i obavezu da svaki od nas u narednom periodu učini sve da Mrkojevići dobiju toliko očekivnu sportsku dvoranu koju itekako zalužuju. Uz lokalnu samoupravu koja je spremna da podrži ovako jedan važan projekat, uz podršku privrednika i dijaspore Mrkojevića koja je proteklih godina doprinosila razvitku ovog kraja, siguran sam da ćemo svi zajedno uložiti maksimalni napor u riješavanju ovog problema”, poručio je predsjednik opštine Bar Dušan Raičević.

 

Baneb dugi

ViM BANER

Jedro 320x250 

AD Marina Logo

baneb reklama

 

djokic

 baneb jedro

  optotim nova adresa 320

Klime Baković

ave tours 1


JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

baner Adria

  baneb jedro

 

Posljednje vijesti

Thumbnail Međunarodno udruženje književnih stvaralaca i umjetnika „Nekazano“ u prisustvu ljubitelja Haikua...
Više u kategorijama: Art  Info  

baneb reklama

 

djokic

 baneb jedro

regionalni vodovod novi

 Klime Baković


ave tours 1


Luka Bar unutrašnji baner

 

 

 

 

  Logo MPF

 tobar

 

Kolumnisti