Žene Bara Kuvaju

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević primio je danas predstavnice udruženja „Žene Bara kuvaju srcem“ i direktora JP „Kulturni Centar“ Bar Ćazima Nikezića, povodom stavljanja u funkciju fontane u Dvorcu Kralja Nikole, ali i ostalih humanitarnh aktivnosti koje sprovodi ovo udruženje.

Predsjednik Raičević je izrazio zadovoljstvo posjetom istakavši da je u prethodnom periodu aktivno pratio rad udruženja i da je u potpunosti zadovoljan onim što su rezultati njihovih aktivnosti.

Posebno zadovoljstvo je izrazio zbog stavljanja u funkciju fontane u parku Dvorca Kralja Nikole, koja je vratila stari sjaj tom dijelu grada.

Ljiljana Vujović, predstavnica udruženje „Žene Bara kuvaju srcem“, čestitala je predsjedniku Raičeviću izbor za prvog čovjeka Opštine Bar i zahvalila se na pozivu i prijemu koji je organizovao, posebno imajući u vidu činjenicu da je on uslijedio odmah nakon stupanja na dužnost. Ona je istakla da je grupa u prethodnom periodu sprovela značajan niz društveno korisnih aktivnosti koji su bili isključivo usmjereni za dobrobit građana Bara. Navele su da stavljanje u funkciju fontane nije jedina aktivnost koju su one sprovele u dosadašnjem periodu, već da su takođe sprovele aktivnosti sakupljanja donacija, akcije pomoći samohranim majkama grada Bara, obezbjeđenje odjeće za djecu, kao i knjiga i pribora za novu školsku godinu.

One su izrazile zahvalnost i JP „Kulturni centar“ Bar na mogućnosti da revitalizuju fontanu u Dvocu Kralja Nikole.

Na sastanku je dogovoreno da u narednom periodu zajedničkim snagama Opštine Bar i udruženja „Žene Bara kuvaju srcem“ realizuju projekat ozelenjavanja parka, stavljanje u funkciju parkovskog mobilijara u kompleksu Dvorca Kralja Nikole.

Za sve njihove aktivnosti, istakao je predsjednik Raičević, imaće podršku lokalne uprave i svih službi, jer su njihove aktivnosti prepoznate kao veoma značajne sa aspekta društvene odgovornosti.

Predstavnice udruženja uručile su predsjedniku Opštine Bar Dušanu Raičeviću umjetnički rad, kombinacija akril i kamen, koje za potrebe prikupljanja finansijskih sredstava neophodnih za rad ovog udruženja, izrađuje jedna od članica, gospođa Jasmina Brnjada.

prijem

red plovidbe

Jedro 320x250

Baner Tomić 1

 emporio

baneb reklama

regionalni vodovod novi

 

baneb jedro

 Svetionik logo glavni

 optotim nova adresa 320

Klime Baković

ave tours 1


JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

baner Adria

  baneb jedro


emporio junior

pascuci 320

F radio bočni

 optotim nova adresa 320 

 

Posljednje vijesti

Ulica
14.12.
Thumbnail U završni, dvanaesti dio ove godine ušli smo nespokojniji nego ikad u posljednje vrijeme. Neka...
Više u kategorijama: Kolumna  Sport  Info  Art  Info  

baneb reklama

 

emporio

Svetionik logo glavni

 Baner Tomić 1

baneb jedro

regionalni vodovod novi

 Klime Baković


ave tours 1


Luka Bar unutrašnji baner

optotim nova adresa 320

baner Adria

emporio junior


JPMD 320

Adria

pascuci 320

F radio bočni

 pascuci 320

  Logo MPF

 tobar

 

Kolumnisti