Žene Bara Kuvaju

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević primio je danas predstavnice udruženja „Žene Bara kuvaju srcem“ i direktora JP „Kulturni Centar“ Bar Ćazima Nikezića, povodom stavljanja u funkciju fontane u Dvorcu Kralja Nikole, ali i ostalih humanitarnh aktivnosti koje sprovodi ovo udruženje.

Predsjednik Raičević je izrazio zadovoljstvo posjetom istakavši da je u prethodnom periodu aktivno pratio rad udruženja i da je u potpunosti zadovoljan onim što su rezultati njihovih aktivnosti.

Posebno zadovoljstvo je izrazio zbog stavljanja u funkciju fontane u parku Dvorca Kralja Nikole, koja je vratila stari sjaj tom dijelu grada.

Ljiljana Vujović, predstavnica udruženje „Žene Bara kuvaju srcem“, čestitala je predsjedniku Raičeviću izbor za prvog čovjeka Opštine Bar i zahvalila se na pozivu i prijemu koji je organizovao, posebno imajući u vidu činjenicu da je on uslijedio odmah nakon stupanja na dužnost. Ona je istakla da je grupa u prethodnom periodu sprovela značajan niz društveno korisnih aktivnosti koji su bili isključivo usmjereni za dobrobit građana Bara. Navele su da stavljanje u funkciju fontane nije jedina aktivnost koju su one sprovele u dosadašnjem periodu, već da su takođe sprovele aktivnosti sakupljanja donacija, akcije pomoći samohranim majkama grada Bara, obezbjeđenje odjeće za djecu, kao i knjiga i pribora za novu školsku godinu.

One su izrazile zahvalnost i JP „Kulturni centar“ Bar na mogućnosti da revitalizuju fontanu u Dvocu Kralja Nikole.

Na sastanku je dogovoreno da u narednom periodu zajedničkim snagama Opštine Bar i udruženja „Žene Bara kuvaju srcem“ realizuju projekat ozelenjavanja parka, stavljanje u funkciju parkovskog mobilijara u kompleksu Dvorca Kralja Nikole.

Za sve njihove aktivnosti, istakao je predsjednik Raičević, imaće podršku lokalne uprave i svih službi, jer su njihove aktivnosti prepoznate kao veoma značajne sa aspekta društvene odgovornosti.

Predstavnice udruženja uručile su predsjedniku Opštine Bar Dušanu Raičeviću umjetnički rad, kombinacija akril i kamen, koje za potrebe prikupljanja finansijskih sredstava neophodnih za rad ovog udruženja, izrađuje jedna od članica, gospođa Jasmina Brnjada.

prijem

ViM BANER

Jedro 320x250 

AD Marina Logo

baneb reklama

 

djokic

 baneb jedro

  optotim nova adresa 320

Klime Baković

ave tours 1


JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

baner Adria

  baneb jedro

 

Posljednje vijesti

Thumbnail Međunarodno udruženje književnih stvaralaca i umjetnika „Nekazano“ u prisustvu ljubitelja Haikua...
Više u kategorijama: Art  Info  

baneb reklama

 

djokic

 baneb jedro

regionalni vodovod novi

 Klime Baković


ave tours 1


Luka Bar unutrašnji baner

 

 

 

 

  Logo MPF

 tobar

 

Kolumnisti