Održana osnivačka skupština stranke Biram Bar

I Skupština BB 1

U ponedeljak, 30. jula sa početkom u 19.30 u Sali Skupštine opštine Bar održana je osnivačka Skupština stranke Biram Bar. Dokumentacija potrebna za osnivanje nove političke stranke biće predata u srijedu Ministarstvu javne uprave Crne Gore.

Na skupštini su jednoglasno usvojeni Statut i Program partije. Zatim je jednoglasno Radomir Novaković izabran za VD predsjednika Biram Bar, dok je za VD sekretara, koji će predstavljati stranku do zvanične registracije, izabran Ljubiša Tadić.

"Završavajući lokalnu kampanju u Baru dao sam jedno obećanje da neću promijeniti broj telefona i da ću ostati ono što sam i bio – brat Cakan. U tome sam uspio", rekao je nakon održane Skupštine VD predsjednika Biram Bar Radomir Novaković.

"To obećanje je zavisilo od mene, no da bi ispunili ostala obećanja koja smo dali građankama i građanima Bara morali smo da osnujemo stranku. Stranku su osnovali isti oni ljudi koji su bili na našoj listi – ostvareni, koji imaju svoj posao, a u sve ovo su ušli početkom godine da bi pomogli svom gradu da konačno krene naprijed".

"Govorili smo u kampanji o legalizaciji, o nedostatku radnih mjesta, o lošem vodovodu i kanalizaciji, kako napraviti puteve. Govorili smo i o tome kako planiramo da uvedemo besplatan sport za djecu ali i o tome kako da Bar postane kulturna prijestonica Crne Gore. Sada je pred nama da to ostvarimo", dodao je Novaković i nastavio; "Bavićemo se za sada Barom i našim obećanjima. Bićemo dio nove vlasti u Baru, ali nas to neće ograničiti da moramo da klimamo glavom, hvalimo i glasamo za apsolutno sve predloge koji se nađu u opštini pred nama. Mi smo odgovorni ne samo prema onima koji su glasali za nas već prema svim onima koji žele moderan Bar koji krupnim koracima grabi naprijed".

"Jedna od definicija krize jeste i ona koja kaže da je to u stvari nova šansa ili početak. Neki se u vremenima kad zaduvaju vjetrovi krize sakriju iza čvrstog zida čekajući da ona jednostavno prođe, a hrabri i beskompromisni razapnu jedra da brže zaplove naprijed. Ubijeđen sam da će naš grad- zahvaljujući partiji Biram Bar u sledećem periodu biti u ovoj drugoj grupi", zaključio je Novaković.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar