EKSKLUZIVNO: Na plaži Topolica otkrivena zatrpana rampa!

ljepota

Od našeg čitalaoca dobili smo ekskluzivnu informaciju da su bageri stigli na gradsku plažu Topolica kako bi radili na otkrivanju i iskopavanju pristupne „rampe za osobe sa smanjenom pokretljivošću i osobe sa invaliditetom“ .

„Samouki i samozvani arheolozi koji iskosa i bez obaveza posmatraju radove, naravno bez prava glasa, kažu da se vjerovatno radi o investiciji iz oktobra prošle godine", piše nam čitalac-reporter..

Prema saznanjima našeg čitaoca, ukupna vrijednost pronađene rampe je oko 62 hiljade eura a radove je izvodilo preduzeće “Grand Design” iz Podgorice, dok je sve finasiralo JP „Morsko dobro“.

„Naivni i samouki arheolozi listajući stare arhive pronašli su i da se izrada otkrivene rampe radila uz stručnu pomoć, savjete i saglasnost Saveza udruženja paraplegičara Crne Gore i Pravilnikom o bližim uslovima i načinu prilagodjavanja objekata za pristup i kretanje lica smanjene pokretljivosti i lica sa invaliditetom.

Pogledajte FOTOGALERIJU istraživanja koju smo dobili od čitaoca-reportera Jedra i ukoliko ste zainteresovani za saradnju šaljite nam još fotografija ovog i sličnih istraživanja.

{galerija}info/2018/7/rampa{/galerija}

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar