Bježeći policiji skočio sa drugog sprata!

CB

Izvršen pretres „štek“ stana – pronađeni oružje i municija, osumnjičeni nakon pokušaja bjekstva lišen slobode.

Službenici Centra bezbjednosti Bar danas su, preduzimajući aktivnosti na prevenciji vršenja krivičnih djela i na pojačanoj kontroli bezbjedosno interesantnih lica i njima bliskih lica, a postupajući na osnovu operativnih informacija, prilikom pretresa pronašli i oduzeli pištolj i municiju, kao i veću količinu predmeta i garderobe za koje se sumnja da potiuču iz krivičnog djela. Osumnjičeni je lišen slobode, saopšteno je iz Uprave policije.

Postupajući na osnovu operativne informacije da se u jednom iznajmljenom tzv. štek stanu kriju lica za koja se sumnja da su izvršioci krivičnih djela, dolaskom na navedenu lokaciju službenici barske policije zatekli su  jedno lice koje se po dolasu policijskih službenika zaključalo u stan a koji se inače nalazi na drugom spratu.

Kako bi izbjegao lišavanje slobode osumnjičeni je skočio sa drugog sprata stambene zgrade na tle, sa visine od preko 10 metara, i dao se u bjekstvo. U akciji hvatanja odbjeglog lica učestvovali su i službenici Interventne jedinice, koji su zajedno sa službenicima CB Bar brzom i efikasnom akcijom lišili slobode ovo lice pola sata nakon bjekstva, u naselju Šušanj. Lice je prilikom lišavanja slobode službenicima policije dalo na uvid ličnu kartu koja glasi na ime drugog lica, a stvarni identitet ovog lica – S.C. (28) iz Republike Srbije utvrđen je u službenim prostorijama CB Bar.

"Policijski službenici su, na osnovu pribavljene naredbe sudije za istragu Osnovnog suda u Baru, izvršili pretres ovog stana kojom prilikom su pronašli i oduzeli pištolj marke CZ M57 kalibra 7,62mm sa okvirom u kojem se nalazilo sedam metaka istog kalibra, kao i veću količinu predmeta i garderobe za koje se sumnja da potiču iz krivčnih djela počinjenih na štetu butika „Benetton“ i radnje „Tehnostil“. O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji je naložio da se S.C. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sunmnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, dok će se o postojanju drugih krivičnih djela naknadno izjasniti", navodi se u saopštenju.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar