Zakazana konstitutivna sjednica SO Bar

kvitka

Konstitutivna sjednica Skupštine opštine Bar zakazana je za 26.juni.

Sjednica će se održati u sali Skupštine Opštine Bar, sa početkom u 10,00 sati.

Predsednik SO Bar Radomir Novaković za konstitutivnu sjednicu SO Bar predložio je sledeći dnevni red: Izvještaj Opštinske izborne komisije o konačnim rezultatima glasanja za izbor odbornika u Skupštinu opštine Bar I Predlog Odluke o izboru predsjednika Skupštine opštine Bar.

Podsjetimo, na lokalnim izborima u Baru, održanim 27.maja, najviše glasova osvojio je DPS - 34,4 odsto što najjačoj partiji donosi 15 mandata, odnosno dva više nego na prethodnim lokalnim izborima.
Drugi po snazi u lokalnom parlamentu biće Socijaldemokrate koji su osvojili 7 mandata. Grupa birača Radomir Novaković Cakan - Biram Bar u skupštinskom sazivu imaće 5 odbornika
Koalicija Bar za 21. vijek (Demokrate i URA), ulaze u loklani parlament sa 4 mandata. Koalicija DF-a i SNP-a dva mandata, koliko će imati i SDP. Bošnjačka stranka je nastupila kao lista manjinskog naroda ali je glatko prešla cenzus po standardnim uslovima (3,9 odsto), i imaće jednog odbornika. Predstavnika u gradskoj skupštini imaće prije tri i po mjeseca formirana Prava Crna Gora koja je svojila 3,1 odsto glasova građana Bara.

B.Dabić

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar