Banja Luka

U okviru regionalne kampanje u regionu, Turistička organizacija Bar je zajedno sa NTO Crne Gore, lokalnim turističkim organizacijama i turističkom privredom, u Skoplju 1. i 2. juna, Banja Luci 6. juna i Sarajevu 8. juna 2018. godine, predstavila turističke potencijale barske opštine, kulturu i tradiciju, etno i gastro ponudu za predstojeću turističku sezonu.

U Skoplju je 1. juna organizovana radna večera na kojoj su prisustvovali predstavnici medija, turističkih agencija i turoperatora sa ovog tržišta. 2. juna, u toku prezentacije koja se održala na trgu u sklopu humanitarnog bazara grada Skoplja, brojnim posjetiocima prezentovana je aktuelna ponuda barske opštine za predstojeću sezonu i podijeljen reklamno propagandni materijal.

U Banja Luci se 6. juna, na glavnom gradskom trgu „Krajina“, tokom prezentacije TO Bar okupio veliki broj posjetilaca, koji su imali priliku da se upoznaju sa novitetima u ponudi za ljetnju turističku sezonu, manifestacijama i drugim aktivnostima koje ih očekuju u Baru, a organizovana je i nagradna igra za posjetioce u kojoj je hotel „Sea Fort“ iz Sutomora dodijelio nagradu - ljetovanje 7 dana za dvije osobe. Promociju su propratili brojni predstavnici medija. Nakon dnevne promocije, uveče je u hotelu „Bosna“, organizovano „Crnogorsko veče“, koje je okupilo predstavnike grada Banja Luke, turističke privrede, medija i brojne druge zvanice, a u cilju razmjene iskustava, kontakata i predstavljanja noviteta u turističkoj ponudi. Gosti su imali priliku da se upoznaju sa turističkom ponudom putem kratkih promotivnih filmova o Baru i Crnoj Gori, a u nastavku večeri su uživali i u ukusima tradicionalnih proizvoda naše bogate gastro ponude.

Sarajevo

Nakon promocije u Banja Luci, turistička ponuda za ovu sezonu predstavljena je 8. juna u Sarajevu. Prijemu koji je organizovala NTO Crne Gore su prisustvovali predstavnici najpoznatijih elektronskih i štampanih medija sa ovog područja, veliki broj zvanica iz kulturnog i javnog života Sarajeva, kao i predstavnici tamošnjih turističkih agencija koje u svojim katalozima nude aranžmane za Crnu Goru. Promocija je bila prilika da se predstavnici medija iz Bosne u Hercegovine koji su bili u studijskoj posjeti našoj destinaciji u periodu predsezone, upoznaju sa konkretnim paket aranžamanima u hotelskom i privatnom smještaju koji su u ponudi ove sezone. U okviru nagradne igre za posjetioce, hotel Kalamper iz Dobre Vode je dodijelio nagradu – ljetovanje 7 dana za dvije osobe.

Sa ovim promocijama u regionu TO Bar je završila promotivne nastupe za predstojeću turističku sezonu i prema interesovanju posjetilacima, turističkih agencija, turoperatora i pisanju medija, predstoji nam još jedna uspješna turistička sezona.

Alegra dugi

Posljednje vijesti

Thumbnail Danas meteo služba predvidja promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, uz rijetku pojavu...
Više u kategorijama: Info  Sport  Info  Sport  

ViM BANER

Jedro 320x250

Alter Modus

AD Marina Logo

baneb reklama

JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

baneb jedro

caffee pizzeria garden

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar