Još nije izgubljena bitka protiv sebičluka

9k

Tužna priča ali i tračak nade stiže nam od naše redovne čitateljke koja je zabilježila lijepu reakciju dvije sugrađanke u jednoj od svakodnevnih epizoda na autostradi.

Nažalost, nismo saznali identitet junakinja ove priče ali će im podrška sa ovog „releja“, uprkos tome, vjerujemo biti draga, kao i svim ljudima dobre volje koji bi slično reagovali u datoj situaciji.

Jednog crnog psa u pokušaju da pretrči ulicu udarila su kola. Preživio je udar ali s očigledno teškim posledicama. Ležao je na ulici, nemoćan da se pokrene kada su se pojavile dvije ženske osobe. Umotale su kuče u bijeli čaršav i pažljivo ga unijele u kola kojima se pojavila jedna od njih.

Pas je, izvjesno, odvežen kod veterinara. Kakva mu je sudbina nismo saznali ali je lijepa reakcija žena na ulici izazvala veliku pažnju prolaznika. Prije nego su se pojavile, kuče je dugo ležalo na ulici dok su ga kola i prolaznici zaobilazili...

Nadamo se da je pas preživio kao i da gest dobrote naših sugrađanki nije samo incident u vremenu koje dijelimo sa sve manje emocija.

{galerija}info/2018/6/pas{/galerija}

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar