9k

Tužna priča ali i tračak nade stiže nam od naše redovne čitateljke koja je zabilježila lijepu reakciju dvije sugrađanke u jednoj od svakodnevnih epizoda na autostradi.

Nažalost, nismo saznali identitet junakinja ove priče ali će im podrška sa ovog „releja“, uprkos tome, vjerujemo biti draga, kao i svim ljudima dobre volje koji bi slično reagovali u datoj situaciji.

Jednog crnog psa u pokušaju da pretrči ulicu udarila su kola. Preživio je udar ali s očigledno teškim posledicama. Ležao je na ulici, nemoćan da se pokrene kada su se pojavile dvije ženske osobe. Umotale su kuče u bijeli čaršav i pažljivo ga unijele u kola kojima se pojavila jedna od njih.

Pas je, izvjesno, odvežen kod veterinara. Kakva mu je sudbina nismo saznali ali je lijepa reakcija žena na ulici izazvala veliku pažnju prolaznika. Prije nego su se pojavile, kuče je dugo ležalo na ulici dok su ga kola i prolaznici zaobilazili...

Nadamo se da je pas preživio kao i da gest dobrote naših sugrađanki nije samo incident u vremenu koje dijelimo sa sve manje emocija.

Posljednje vijesti

Thumbnail Danas meteo služba predvidja promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, uz rijetku pojavu...
Više u kategorijama: Info  Sport  Info  Sport  

ViM BANER

Jedro 320x250

Alter Modus

AD Marina Logo

baneb reklama

JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

baneb jedro

caffee pizzeria garden

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar