medalje

Evidentno pozitivno poslovanje na svim nivoima i prema svim pokazateljima, kao i snažan investicioni zamah koji je u očigledan kada je DOO Vodovod i kanalizacija Bar u pitanju, je dobio svoj epilog i na sportskim terenima.

Na nedavno održanim radničkim igrama VII Ljetnji sportski susreti , radnici DOO Vodovod i kanalizacija su ostvarili odlične rezultate. Braneći boje svog preduzeća, radnici DOO Vodovod i kanalizacija su potvrdili pravilo da poslovni uspijesi idu ruku pod ruku sa sportskim uspijesima.
Direktor Vodovoda, Zoran Pajović, primio je jutros radnike svog kolektiva koji su ostvarili ove značajne sportske rezultate ističući da je izuzetno zadovoljan i ponosan na ekipu koja je predstavljala naše preduzeće.
Važan dio naše poslovne vizije oslanja se dominanto na savremenu ekonomsku misao koja ulaganje u ljudski kapital ne gleda kao na trošak već kao na investiciju. I dalje stojimo čvsto na stanovištu da su najznačajniji kapaciteti ove firme, vrijedni i primjerni radnici stoga i da treba ulagati u ljude na sve načine jer takvo ulaganje nikad nije trošak već investicija za budućnost.
Svjesni smo zahtjeva modernog poslovanja, jer težimo da budemo zamajac privrednog razvoja grada Bara i krećemo se ka ozbiljnom razvoju naše kompanije. Uslov bez koga se ne može zamisliti razvoj moderne kompanije jeste razvijanje skladnih međuljudskih odnosa, podsticanje timskog rada, i to je esencijalno za stvaranje uspješne i efikasne kompanije. Mišljenja sam da kroz ovakve aktivnosti treba stimulisati timski rad, zdrave odnose unutar firme graditi ih a potom ih i konstantno unaprijeđivati, kako bi obezbjedili dugoročno uspješno poslovanje firme. Zadovoljni radnici su produktivni radnici koji će se konstantno zalagati za uspjeh firme i motivisati ljude oko sebe da čine isto, poručio je Pajović.

skip
Ekipa od petnaest učesnika u sastavu: Perazić Adnan, Šabović Mirsad, Đurović Nikola, Perak Ivica, Hodzić Šućro, Đonović Marko, Maljević Vladimir, Talić Niko, Kovačević Miloš, Perazić Nermin, Velić Ćazim, Đokvučić Đorđo, Durović Jozo, Paljević Palja i Stanković Vinko, osvojila je zlato u konkurenciji odbojke, zlato u šahu, srebro u stonom tenisu, srebro u košarci, bronzu u fudbalu i bronzu u pikadu na ekipnom niovu.
Adnan Perazić je proglašen za najuspješnijeg sportistu igara, do je Marko Đonović osvojio treće mjesto u pikadu u pojedinačnoj konkurenciji.
Pored niza osvojenih odličja, potrebno je istaći da je sve vrijeme održavanja igara dominiralo dobro druženje, timski duh kao i primjerno ponašanje u reprezentovanju DOO Vodovod i kanalizacija i grada Bara.

red plovidbe

Jedro 320x250

Baner Tomić 1

 emporio

baneb reklama

regionalni vodovod novi

 

baneb jedro

 Svetionik logo glavni

 optotim nova adresa 320

Klime Baković

ave tours 1


JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

baner Adria

  baneb jedro


emporio junior

pascuci 320

F radio bočni

 optotim nova adresa 320 

 

Posljednje vijesti

Thumbnail XXIII Festival vina i ukljeve neće se održati ni ovog vikenda. Razlog otkazivanja ponovo su loše...
Više u kategorijama: Obale  Art  Info  

baneb reklama

 

emporio

Svetionik logo glavni

 Baner Tomić 1

baneb jedro

regionalni vodovod novi

 Klime Baković


ave tours 1


Luka Bar unutrašnji baner

optotim nova adresa 320

baner Adria

emporio junior


JPMD 320

Adria

pascuci 320

F radio bočni

 pascuci 320

  Logo MPF

 tobar

 

Kolumnisti