Odbornički kandidati DF-SNP obišli Sutomore, Crmnicu i Sokolanu

Sutomore DF SNP

Saopštenjem za javnost oglasili su se iz koalicije DF-SNP. Prenosimo integralno:

"Odbornički kandidati Koalicije „DF-SNP, Za grad koji volimo“, predvođeni nosiocem liste mr Dejanom Đurovićem, obišli su građane u Sutomoru, Crmnici i Sokolani, gdje su se upoznali sa ključnim problemima u tim naseljima i upoznali potencijalne birače sa svojim programom za koji traže podršku na lokalnim izborima koji se održavaju 27. maja.

Jedinstven je zaključak je da je aktuelna vlast nedovoljno uradila na uređenju infrastrukture, naročito u Sutomoru i Crmnici, te da ni izbliza nije valorizovan ogroman turistički i razvojni potencijal ova dva veoma važna dijela barske opštine.

Iz Sutomora i Virpazara sa okolinom se mnogo toga sliva u opštinsku kasu, ali se u unapređenje turističke ponude ovdje ne ulaže ništa, ili veoma malo.

Najbolja ilistracija toga je Maljevik, za koji su uzete desetine milione evra, od čega u Sutomore nije uloženo ništa. Uzgred, u izgradnju najavljenog turistikog kompleksa ovdje ni ašov nije uboden ni nakon decenije otkako je zemljište prodato ruskoj kompaniji.

Stoga, ali i iz drugih objektivnih razloga je opravdan zahtjev većine mještana Sutomora za održavanjem referenduma o vraćanju statusa opštine ovom mjestu. Koalicija DF – SNP podržava taj zahtjev i kada dođe na vlast nakon 27.maja, tu odluku će i donijeti u lokalnom parlamentu pošto ona dođe na dnevni red.
Koalicija DF – SNP dobila je jedinstvenu podršku svih članova i osnivača „Spičanske liste Za Opštinu Sutomore“, a podržale su je i NVO „Spič-Sutomore“, „Pokret za uređenje Sutomora“, „Zagrađe Zagrađanima“ i druge".

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar