vlado 1

Saopštenjem za javnojs oglasili su se iz grupe birača "Biram Bar". Prenosimo ga integralno:

"Gostujući na izbornoj debati Radio Crne Gore, predstavnik liste pod brojem 3 Radomir Novaković Cakan – Biram Bar Vladimir Lekić je rekao:

"Da bi se bolje predstastavili turistima moramo da rekonstruišemo ono sa čim se oni prvo susreću, a to su željeznička , autobuska stanica kao i Luka Bar. Sigurno je da treba razmisliti, makar u periodu turističke sezone, o otvaranju info pulta koji je od pomoći turistima".

Govoreći o urušenoj tvrđavi, kandidat za odbornika Biram Bar Vladimir Lekić je rekao: "Jedno od pitanja koje građani Bara postavljaju je zašto je od svih starih gradova srušenih u zemljotresu jedino tvrđava iznad Bara ostala neobnovljena. Taj ogromni kulturni potencijal Bara je zapostavljen, a sigurni smo da postoje mnogi fondovi koji bi nam pomogli da ovaj problem riješimo. Ukoliko želimo bolje turističke sezone u budućnosti, ova tvrđava mora biti obnovljena što prije".

Vladimir Lekić se posebno osvrnuo na sredstva dobijena od Morskog dobra koja dolaze u opštinu, a iznose skoro 500.000 evra godišnje. "To je, na nivou 4 godine- 2.000.000 eura i mi iz Biram Bar želimo da taj novac bude većim dijelom vraćen u mjesne zajednice iz kojih je došao. Da je tako rađeno u prethdnom periodu, mislim da bi imali mnogo manje infrastrukturnih problema".

ViM BANER

Jedro 320x250 

AD Marina Logo

baneb reklama

 baneb jedro

  optotim nova adresa 320

Klime Baković

ave tours 1


JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

baner Adria

  baneb jedro

 

Posljednje vijesti

Thumbnail Koordinaciono tijelo za pripremu i praćenje turističke sezone na području opštine Bar, kojim...
Više u kategorijama: Info  More  Obale  Sport  

baneb reklama

 baneb jedro

regionalni vodovod novi

 Klime Baković


ave tours 1


Luka Bar unutrašnji baner

 

 

 

 

  Logo MPF

 tobar

 

Kolumnisti