Bar za 21. vijek - rijeka Rikavac

rikavac

"Neuređeno i zapušteno korito i okoliš rijeke Rikavac je mjesto koje za dio Bara, za stanovnike Polja može postati mjesto stvoreno za uživanje i jedan od brendova našeg grada.

Osim toga, i Poljima će na ovaj način biti izgrađen nov, osoben, prepoznatljiv i autentičan identitet za 21. vijek. Nova vlast će zapušteno korito rijeke i nepristupačnu obalu, pretvoriti u prelijepo šetalište, gdje će građani ugodno provoditi svoje slobodno vrijeme. Projektom uređenja ove lokacije, sredićemo okolinu rijeke, postaviti drvene klupe za odmor, led rasvjetu i ogradu, te ga učiniti omiljenim mjestom za rekreaciju i šetnju našim sugrađanima.

"Ljudi za 21. vijek" će očuvanjem i unapređenjem životne sredine - zelenih i vodenih površina koje su suštinske vrijednosti našeg grada oplemeniti dušu Bara, a narednim generacijama obezbijediti i ostaviti u nasljeđe dovoljno mjesta za rekreaciju i odmor. Postepeno ćemo graditi i razvijati svaki dio Bara na način da svi građani iznova budu zadivljeni svim ljepotama sopstvenog grada . Zato dajmo svi doprinos da Bar stvarno bude Bar za 21. vijek", poručili su iz koalicije. „Bar za 21 vijek“.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar