Za izgradnju bazena u Baru

elja

Omladina SD Bar je juče na trgu Vladimira i Kosare u Baru organizovala još jednu u nizu akcija posvećenih prvenstveno omladini grada Bara.

Akcija pod nazivom "Glasaj za svoju želju" imala je za cilj da naši sugrađani kako mlađi tako i oni stariji izaberu jednu od ponuđenih ideja tj. sadržaja koji nedostaju Baru, poput bazena, kuglane, avanturističkog parka, bioskopa ili da sami predlože šta je to što našem gradu treba. Preko 350 mladih ljudi je učestvovalo u ovoj akciji, a prema njihovom mišljenju Baru je najpotrebniji sportski bazen, a potom i bioskop.
OSD Bar, u skladu sa željama i prijedlozima mladih sugrađana, nastojaće da u narednom periodu daju svoj puni doprinos kako bi se te ideje i želje realizovale.

mladi sd

"Za Socijaldemokrate, dobrobit i interesi građana su prioritet, pa ćemo u konkretnom slučaju, inicirirati izgradnju otvorenog i zatvorenog bazena, što je uostalom definisano i u našem izbornom programu. Želimo da Bar kao moderan grad koji se razvija ima sve sadržaje koji su potrebni njegovim stanovnicima" kazao je je predsjednik OSD-a Bar Drago Drobnjak

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar