Priznala ubistvo šestomjesečnog sina

policija 2

Mirjana Došljak Škrijelj (29) priznala je barskim inspektorima da je zadavila svog šestomjesečnog sina.

Baranka je uhapšena u petak veče zbog sumnje da je počinila ubistvo koje je, po njenom priznanju, počinila tako što je dijete zadavila ivicom mušeme.

Zločin se navodno desio u kući, u naselju Partizanski put u Sutomoru. Došljak Škrijelj je ljekarima prijavila da joj se dijete ugušilo ali su njene tvrdnje bile sumnjive zbog čega su ljekari odmah obavijestili službenike Centra bezbjednosti Bar.

Tužilac je nakon toga odmah naložio obdukciju tijela bebe, koju je uradio vještak sudske medicine Miodrag Šoć.

Preliminarni rezultati pokazali su da je kod bebe smrt nastupila nasilno, nakon čega je Došljak Škrielj uhapšena. Prema nezvaničnim informacijama ona nije prošla poligrafsko testiranje i čudno se ponašala tokom saslušanja.

Iz Uprave policije je saopšteno da su ih iz Službe hitne medicinske pomoći, u četvrtak oko 20 sati obavijestili da im je dovezeno beživotno tijelo bebe, nakon čega su odmah na lice mjesta uputili uviđajnu ekipu koja je po odobrenju tužioca izvršila uviđaj.

“Izuzeti tragovi sa lica mjesta upućeni su u Forenzički centar radi vještačenja. Na osnovu uviđaja, policijski službenici i nadležni državni tužilac iz Višeg državnog tužilaštva su zahtijevali vršenje obdukcije tijela djeteta, budući da su tragovi sa lica mjesta, kao i druge policijske mjere i radnje koje su preduzete, ukazivale na to da je izvršeno krivično djelo”, saopštili su iz policije.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar