DEMOS: Politika nije kalkulacija, već pošten odnos prema građanima

DEMOS savo 2

Predsednik OO Demosa Bar Savo Vujošević predao je u večeras listu kandidata Opštinskoj izbornoj komisiji (OIK). Lista Demosa na predstojećim lokalnim izborima u Baru je pod sloganom „Demos- čistim rukama za budućnost Bara“.


Ovo je deveta lista predata OIK za predstojeće izbore.

Biljana Dabić

Na loklanim izborima u Baru, Demos će izaći samostalno. Na izbornoj listi je 27 kandidata za odbornike, od kojih su 30% žene. Predaji izborne liste prisustvovao je lider Demosa Miodrag Lekić

Nosilac liste Demosa u Baru Savo Vujošević zahvalio se građanima Bara koji su dali povjerenje i omogućili da izađu na loklane izbore koji će se održati 27.maja. Predato je 330 potpisa OIK.

-Imamo korjene u radu lokalnog parlamenta u proteklom periodu i to ćemo dokumentovati narednih dana uz podsjećanje građana šta je odbornički klub Demosa i moja malenkost uradio u Skupštini opštine Bar u mandatu od 2014-2018. godine. Imali smo iskren i pošten opozicioni odnos koji zavređuje pažnju građana Bara. Očekujemo da će nam ukazati povjerenje 27.maja. Prilikom skupljanja potpisa naišli smo na strah građana od sile i bahatosti vladajuće političke elite koja svojim ucjenama, pritiscima primorava građane da žive u strahu. Mi smo se borili i borićemo se protiv takvog odnosa, da građani izađu rasterećeno na izbore i da im to bude u stvari praznik, a ne da budu pod pristiskom i ucjenama, kazao je Vujošević.

Citirajući riječi Marka Miljanova, Vujošević je naglasio „ kod sile je umrlo poštenje“.

-Nadam se da će većina građana Bara prepoznati dobru i iskrenu našu namjeru koju smo prezentovali u prethodnom periodu. Politiku ne shvatamo kao dio mešetarenja i kalkulacija, već kao iskren odnos prema građanima Bara, pošten odnos i mislim da će građani to znati da cijene. Naš slogan jeste „Čistim rukama za budućnost Bara“.Naše ruke su čiste i neuprljane i mislim da ćemo zajedno ipak čitava opozicija ostvariti rezultat da Bar krene normalnim putem, zaključio je Vujošević.

Lista kandidata Demosa za odbornike u SO Bar,za predstojeće lokalne izbore u Baru, je u sastavu: Savo Vujošević, Viktor Dedaj, Nataša Gvozdenović, Branko Petričević, Isidor Asović, Jasminko Šabović, Vladimir Pržica, Božana Pančić, Branimir Petričević, Srećko Šorović, Sejat Beharović, Sanja Đurašić, Gojko Đerković, Slobodan Jovović, Zoran Bošković, Olivera Dević, Nikola Radovanović, Lazar Pančić, Senad Karađuzović, Jelena Milošević, Miodrag Radonjić, Mensur Šabović, Marinko Kontić, Srećko Ferš, Lida Savić, Ivana Laković i Milorad Vujović.

savo 5

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar