Koalicija DF- SNP: Sinergija svih energija za perspektivan Bar

df predaja liste

Zajedničku listu za predstojeće loklane izbore predali su u utorak veče Demokratski front i Socijalistička narodna partija. Nosilac liste ove koalicije je Dejan Đurović.

Biljana Dabić

Slogan kolacije je „ DF - SNP, za grad koji volimo“. Uz izbornu listu Opštinskoj izbornoj komisiji kolacija DF- SNP predala je je 440 potpisa.

Nosilac liste Dejan Đurović kazao je da će kampanja biti krajnje pozitivna te da se neće baviti sa prošlošću, već isključivo budućnosti.
-Očekuje nas mnogo da uradimo i popravimo ono što su ovi do sada uradili, da ne kažem pokvarili. Mi znamo da umijemo, možemo, hoćemo i znamo da imamo sa kim da uradimo, kazao je Đurović.

Prema riječima Đurovića, najvažniji resurs našeg grada je mladost.

- Prvenstveno ćemo nastojati da mlade ljude sačuvamo, damo im šansu da se dokažu u svom gradu, a ne da im nikako odlazak preko granice bude jedini cilj nakon školovanja, kako je to sada slučaj. Uradićemo sve da Bar bude ponovo i turistički, i saobraćajni i univerzitetski centar, jer mu to pripada po prirodnim i svim drugim predispozicijama.

Očekujemo dobar rezultat na izborima, i vjerujemo da ćemo kao najveći opozicioni subjekt zajedno sa ostalim partijama i listama iz opozicije nakon 27 maja oboriti aktuelnu odnarođenu vlast u Baru, i formirati novu koja će omogućiti jednake šanse za sve u gradu, rekao je Đurović i dodao “Normalan je slijed događaja nakon Herceg Novog, Kotora i Budve, da i u Baru vlast formiraju snage koje misle dobro Crnoj Gori i njenim građanima, u konkretnom slučaju Baranima”.
-Pokušaćemo svi zajedno jednom dobrom sinergijom svih energija, najboljih, da vratimo Bar tamo gdje pripada, na mjesto najperspektivnijeg grada ne samo u Crnoj Gori, nego i u regionu. Hoćemo da Bar bude grad jednakih šansi za sve, gdje će mladi koristiti šansu, a ne bježati vani, kazao je Vasilije Lalošević.

Lista kolacije DF –SNP:

1.Dejan Đurović 2. Vasilije Lalošević 3. Bogić Mitrović 4. Maja Vukićević 5. Zoran Tajić 6. Aleksandar Lekić 7. Lazar Macanović 8. Itana Glavanović 9. Vuk Vujović 10. Slavica Vučević 11. Milorad Leković 12. Aleksandra Vujičić 13. Dragutin Durutović 14. Vasilisa Sekulović 15. Rajko Ljubenko 16. Marija Marsenić 17. Ivica Golubić 18. Slaviša Jović 19. Nikola Kavaja 20. Danijela Đukić 21. Ranko Marković 22. Dragan Jovićević 23. Ivana Milović 24. Žarko Pekić 25. Vlado Stijović 26. Predrag Spaić 27. Anastasija Krdžić 28. Ermin Šabović 29. Vojkan Filipović 30. Mladenko Drašković 31. Spasoje Ćulafić 32. Mirjana Banović 33. Slađana Raonić 34. Filip Vemić 35. Vukica Krivokapić 36. Ljiljana Šćekić 37. Svetozar Đurišić.

{galerija}info/2018/5/dfsnp{/galerija}

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar