Mladi SD traže biciklističke staze

sd omladina

Predsjednik Opštine Bar dr Zoran Srzentić primio je danas predstavnike Omladine Socijaldemokrata Bar na čelu sa predsjednikom Dragom Drobnjakom.

Razlog današnje posjete bio je zvanična predaja peticije od strane ove organizacije predsjedniku Opštine Bar za izgradnju biciklističke staze, a sam projekat nosi naziv „Za zdrave oaze, za biciklističke staze“.

Predsjednik Opštine je istakao da je upoznat sa aktivnostima mladih Socijaldemokrata Bara, i da mladi ljudi treba da budu ti koji će davati predloge i sugestije i koji će podsticati sve da ulože dodatne napore u cilju realizacije tih inicijativa.

Dr Srzentić je takođe kazao da je Opština Bar u Budžetu za 2018. godinu opredjelila sredstva za izradu projektne dokumentacije za izgradnju biciklističke staze, te da je u toku izrada programskog zadatka. „Neophodno je smanjivati upotrebu automobila u užem gradskom jezgru, jer to nije samo ekonomsko, već i zdravstveno pitanje“ istakao je dr Srzentić.

Peticija “Za zdrave oaze, za biciklističke staze”, koju je svojim potpisom podržalo preko 750 Baranki i Barana, kao što smo i ranije isticali, ima za cilj obezbjeđivanje uređenih i označenih biciklističkih staza, što je od velikog značaja za naše sugrađane, ali i za poboljšanje cjelokupne turističke ponude Bara. Takođe, ovom inicijativom, OSD Bar daje svoj doprinos afirmaciji sporta i sportskog turizma, rekreacije i zdravih stilova života, čemu ćemo i u narednom periodu težiti”, kazao je predsjednik OSD Bar, Drago Drobnjak.
Izvor:bar.me

 

Luka Bar unutrašnji baner

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar