Novaković: Cerovo primjer za mlade ljude

goran djurovic cerovo

Povodom nagrade Privredne komore crne Gore za najuspješnije privrednike u 2017. godini, koja je barskoj kompaniji Cerovo uručena na ceremoniji prije dva dana održanoj u Vili Gorica, čestitkama vlasniku kompanije Goranu Đuroviću i svim zaposlenim pridružio se predsjednik Skupštine opštine Radomir Novaković.


Saopštenje službe za odnose za javnošuću SO Bar, prenosimo integralno:

"Poštovani zaposleni u Cerovu, poštovani gospodine Đuroviću,

Čast mi je i posebno zadovoljstvo da Vam u ime Skupštine opštine Bar ali i u svoje ime čestitam kao dobitnicima nagrade za društvenu odgovornost Privredne komore Crne Gore.Ovo izuzetno priznanje koje gotovo pet decenije dodjeljuje ova respektabilna institucija dospjelo je u prave ruke.

Vaša nesebična pomoć u poboljšanju uslova u obrazovnim ustanovama ne samo u Baru već i u cijeloj Crnoj Gori zaslužuje svako poštovanje.

Kao što je rečeno na dodjeli nagrade: "Uspješne, od onih koji to nisu, razlikuje to što ovi prvi nikada ne odustaju." Nadam se da će i Vaš uspjeh biti primjer za mlade ljude da započnu svoje poslove i tako riješe svoj najbitniji problem-nezaposlenost.Mi, kao Skupština Opštine Bar ćemo i u narednom periodu učiniti sve da im pomognemo.

S poštovanjem,

PREDSJEDNIK SO BAR,
Radomir Novaković,s.r."

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

stara carsija

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar