Cakan kod Milomira Marića: Želim da Bar bude grad budućnosti!

cakan 1

Radomir Novaković Cakan gostovao na jutarnjem programu Happy TV!

Gostujući jutros u izuzetno gledanoj emisiji Milomira Marića – Radomir Novaković Cakan je govorio o Baru i njegovim turističkim potencijalima, pozivajući sve da dođu u Bar ove turističke sezone.

Odgovarajući na direktno pitanje Milomira Marića zašto se bavi politikom Radomir Novaković Cakan je rekao: "Želim da pogledamo u budućnost i da prestanemo da se bavimo prošlošću. Moramo dati šansu mladima jer je Bar divan grad na dvije obale – Jadranskom moru i Skadarskom jezeru. Malo je opština, ne na Balkanu već na svijetu koji mogu time da se podiče. Želim da svojim radom pomognem mladima da ostanu."

"Ja se bavim lokalnim problemima i lokalnim rješenjima. Na žalost – pruga Beograd-Bar kao ni Luka Bar nisu u nadležnosti lokalne samouprave. Da jesu, da grad može da pomogne – mi bi taj problem brzo riješili" – rekao je Novaković.

Na kraju Novaković je govorio i o večerašnjoj utakmici Crvena Zvezda – Mornar i poželio uspjeh timu iz Bara rekavši da je ovo najbolja sezona u istoriji kluba i da san koji su počeli, bez obzira na ishod, neće večeras da se završi.

cakan 2

Pogledajte gostovanje predsjednika SO Bar na Happy TV:

https://www.youtube.com/watch?v=R6ECGxg1Mjc&feature=share

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar