Školski maskenbal sa 15o maski

Maskenbal

U OŠ „ Mrkojevići“ održan je tradicionalni školski maskenbal. Učenici su se i ove godine masovno odazvali .Učestvovalo je preko 150 maski u različitim kategorijama. Pred brojnom publikom prodefilovalili su: šareni leptirići, dobre vile, bake i đedovi, plesačice, muzičari, klovnovi, gusari i junaci iz crtanih filmova. Posebno su se istakli učenici mlađih razreda, a podršku i pomoć u izradi maski su im pružili nastavnici i roditelji.


Stručni žiri koji se sastojao od predstavnika učenika, nastavnika i roditelja imao je težak zadatak da izabere najljepše i najoriginalnije maske. Podijeljene su nagrade u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji.
U kategoriji pojedinačnih maski prvo mjesto podijelile su maske KAPETAN (Ajdin Čantić) i LEPTIR (Aldin Čantić). Drugo mjesto je osvojila maska KUKURUZ (Amer Lukač), a treće mjesto su podijelile maske INDIJKA (Uma Duraković) i ĐED (Anel Tiganj).
U kategoriji grupnih maski žiri je odlučio da prvo mjesto ravnopravno podijele maske CVJETNA BAŠTA (učenici 1. razreda matične škole) i BAJKA O RIBARU I RIBICI (učenici 4. razreda matične škole).
Škola je za najuspješnije maske obezbijedila prigodne nagrade.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar