Policija identitfikovala lica koja su napala ljekara Hitne pomoći

CB

Službenici CB Bar identifikovali lica za koja se sumnja da su juče napala ljekara Službe Hitne pomoći ispred Doma učenika u Baru, saopšteno je iz Uprave policije.

Ljekara T.M. napadnut je prilikom pružanja ljekarske pomoći jednom licu ispred Doma učenika u Baru.

Dežurna služba CB Bar juče je obaviještena od strane T.M, ljekara zaposlenog u Službi hitne medicinske pomoći u Baru, da je prilikom službene intervencije – pružanja ljekarske pomoći jednom licu napadnut ispred Doma učenka u Baru od strane njemu nepoznatih lica za koja je naveo da su najvjerovatnije maloljetna. On je naveo da su se ta lica nakon napada dala u bjekstvo.

Službenici CB Bar su odmah po saznanju izašli na lice mjesta, obavili više razgovora i prikupili obavještenja u cilju identifikacije izvršilaca. Na osnovu policijskih mjera i radnji došlo se do saznanja o identitetu lica koja su, kako se sumnja, napala doktora T.M. 

S tim u vezi drugom Centru bezbjednosti upućen je zahtjev za pronalazak lica i uzimanja izjava od njih.

Takođe prema Osnovnom sudu u Baru iniciran je zahtjev, uz saglasnost državnog tužioca u ODT u Baru, za izdavanje naredbe za izuzimanje video zapisa u cilju utvđivanja činjeničnog stanja.

Nadležni tužilac će se o kvalifikaciji navedenog djela izjasniti nakon utvrđivanja svih činjenica i uvida u spise predmeta.

O svim daljim mjerama i radnjama u vezi konkretnog događaja javnost će biti blagovremeno obaviještena.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

stara carsija

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar