FOTO: Udes u Vladimira Rolovića, ima povrijeđenih!

slika 1

U Ulici Vladimira Rolovića kod raskrsnice sa ulicom Jovana Tomaševića oko 12 sati došlo je do sudara tri automobilau kojem su dvije osobe povrijeđene. 

Povrijeđeni S.Č,(10) iz Podgorice i A.A.(21) iz Bara, koji su se nalazili na mjestima suvozača su nakon ljekarskih pregleda i pružene medicinske pomoći u Opštoj Bolnci u Baru pušteni na kućno liječenje.

U trenutku sudara život je bio ugrožen i velikom broju pješaka koji su prolazili trotoarom na koji je izletio "audi". Očevici tvrde da su pješaci pukom srećom izbjegli udar automobila!

Prema nezvaničnim informacijama, do nezgode je došlo nakon što je “audi A3” barskih registarskih oznaka BR CA 855 kojim je upravljao A.M.(20) udario u zadnji dio “opela” podgoričkih oznaka PG EL 750 kojim je upravljao S.Č.(21) . Opel se od silnog udarca odbio iudario u “reno kilo” BR AN 304 u kojem je za volanom bio S.N (23).

Povrijeđena Baranka AA se nalazila u vozilu “audi”, dok je desetogodišnji Podgoričanin S,Č. bio na mjestu suvozača u vozilu opel .Takođe se iza vozača u vozilu “reno kilo” nalazilo dijete ali srećom nije povrijeđeno.

Obzirom da se radi o veoma frekvrentnoj ulici na svu sreću niko nije stradao od pješaka iako je u tom trenu bilo ugroženo desetak života.
Uviđaj su izvršili službenici CB Bar po ovlašćenju dežurnog barskog tužioca nakon čijih će se rezultata utvrditi uzrok sudara ova tri automobile .

Zbog uviđaja saobraćaj je bio obustavljen od raskrsnice do policijeske stanice više od sat vremena .

{galerija}info/2018/2/udescentar/{/galerija}

Milan baković stakla
 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar