Prirodna pobjeda godina

marina

Očuvanje prirodne ljepote lica, zaustavljanje opuštanja mišića, i njihovo oblikovanje omogućava TEENLIFTING tretman, prepoznat u svijetu kao “revolucija u podmlađivanju”. Kako fitnes oblikuje i održava mladalački izgled tijela, tako TEENLIFTING čini lice jedrijim, mlađim, blistavijim i što je najvažnije- prirodnim, bez upotrebe hemije.

Biljana Dabić

Prvu i jedinu franšizu za TEENLIFTING tretmane dobio je Studio ljepote Marika u Baru, Ulica Makedonska E 15. Ovim povodom dr Sanja Malbaša Gošović iz Hrvatske, koja je patentirala TEENLIFTING prezentovala je svoj brend pripadnicama ljepšeg pola u studiju ljepote Marika: glumicama, pjevačicama, javnim ličnostima... damama kojima je njegovanje ljepote kultura življenja.

Na svjetskom tržištu ovo je jedinstvena prirodna metoda stimulacije svih mišića tijela i lica istovremeno. TEENLIFTING tretman zaštićen je Hrvatskoj, zemljama Evropske unije, SAD, Kini, Srbiji, a od polovine februara franšiza je stigla i u Crnu Goru, u strudio ljepote Marika zahvaljujući kozmetičarki Mirjani Vujačić čija je vizuja praćenje trendova koji prirodnim metodama pobjeđuju godine.

TEENLIFTING je proglašen od ekskluzivnog američkog časopisa AS IF Magazine kao jedna od 6 najboljih prirodnih metoda pomlađivanja na svijetu! Revoluciju u podmalađivanju TEENLIFTING- om slikovito je opisala Jospia Lisac: “ Izgledam bolje nego prije 10 godina!”

Efekat je Jospia Lisac postigla redovnim godišnjim treniranjem (četri puta godišnje, 10 uzastponih treninga što je idealna preporuka)

TEENLIFTING revolucija u podmlađivanju daje rezultate koji se vide u četri čina:

1. UKLANJA i smanjuje podbradak i bore
2. PODIŽE obraze, kapke i obrve
3. ZATEŽE čelo, lice i vrat
4. JAČA tonus svih mišića lica i kože
TEENLIFTING nije bolan.

Dr Sanja Malbaša Gošović objašnjava - Početkom 30-tih mišići lica se opuštaju, mijenja se oblik i izraz lica. Nešto prije 30-tih su godine kada se počinje sa TEENLIFTING-om da bi se zadržao čvrst oblik lica iz treće decenije životne dobi, ta svima nama dopadljiva mladalačka forma. Gornja granica starosne dobi za TEENLIFTING ne postoji.

-Jako je važno da osjetite vlastite mišiće, da ih osvijestite i da shvatite da ustvari imamo sve što nam treba da održimo svoj izgled, podignemo podbradak i obraz bez ikakve hemije to na najzdraviji mogući način.Ovdje se radi o elektro stimulaciji vlastitih mišića, mišić podbratka, usta, obraza, očiju i ukoliko stavimo elektrode na lice, odnosno na podbradak, dobijamo jedan pokret podizanja cijelog lica prema gore i taj trening vježbanje od pola sata ojača sve mišiće lica i podbratka i da oni vremenom ostanu onako oblikovani kao što su bili i prije nego što su se počeli opuštati, istaknula je dr Sanja Malbaša Gošović.

Doktorka je 1990. godine razvila metodu pod zaštićenim brandom Teenlifting koju i dalje razvija. Za stimulacije velikih grupa mišića koriste se posebno i novooblikovane elektrode kao i standardne elektrode, postavljene nestandardnom metodom u svrhu postizanja kvalitetnijih i učinkovitijih rezultata.

Teenlifiting aparatima za elektrostimulaciju mišića, revitalizaciju mišića i stimulaciju akupunkturnih tačaka postižu se izuzetno dobri rezultati u: kozmetici (pomlađivanju) lica i tijela, prevenciji (održavanju) dobre mišićne kondicije lica i tijela kod sportista, osoba starije životne dobi i ostalih, rehabilitaciji, tretiranje oštećene periferne cirkulacije, grčeva, cerebralne paralize, atrofije mišića, artroze koljena i kukova, bolova u lumbalnom i vratnom dijelu kičme...

Na Teenlifting Platizme ne mogu doći osobe koje imaju ugrađeni pacemaker, akutnu upalu vena, trudnice i osobe koje imaju epilepsiju, a jako je povoljan za osobe koje imaju glavobolju i migrenu.

-Zainteresirane dame nakon promotivne prezentacije mogu doći u salon Marika gdje jedini u Crnoj Gori radimo trening lica, odnosno Teenlifting platizme koji služi za oblikovanje i podizanje obraza i usta, uklanjanje bora oko usana, uklanjanje podbratka, sužavanje vrata, sužavanje lica i zatezanje kože i mišića lica. Najkraće - radimo fitness lica što je novina u Crnoj Gori. Vidjeli smo nakon tri tretmana kod dama koje su došle na prezentaciju da je tonus kože, obraza, vrata mnogo bolji, kaže Mirjana Vujačić ističući zadovoljstvo što je u salonu ljepote Marika dr Sanja Malbaša Gošović prepoznala pouzdanog partnera za TEENLIFTING .

{galerija}info/2018/2/teenlifting{/galerija}

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar