Prekopan put u naselju Polje II

vojvodic

Poznato je da se događalo – nepoznati počinilac obije trafiku, napravi razbojništvo...ali da “nepoznati počinilac” prekopa kolovoz u dužini od preko 40 metara – to do sada nije bila poznata pojava. Poznato je da je put za sada neprohodan.
Dogodilo se u prigradskom naselju Polje, gdje se svi žitelji međusobno poznaju!? Komunlana policija izašla na lice mjesta, obavjestili Centar bezbjedosti .

Piše:Biljana Dabić

Po okriljem noći, nepoznati izvršilac izvršio je prekopavanje asfaltnog kolovoza u MZ Bar 2 - naselju Polje, te je na tom dijelu put neprohodan.
Prema riječima predsjednika MZ Zorana Vojvodića, uveliko se radi na revitalizaciji glavne magistrale kroz Mjesnu zajednicu, nakon što su postavljene kanalizacione cijevi.
- Za sada nepoznato lice je u dijelu ulice od Tabije prema Volijici devastiralo, odnosno prekopalo i uništilo, oko 40 metara asfalta. Mi smo slučaj prijavili Komunalnoj policiji, i očekujemo da se počinilac ili više njih pronađe. Do tada ćemo zaustaviti radove na ovom dijelu puta – kazao je Vojvodić za Dan.

put prekopan
Prema riječima načelnika Komunalne policije Steva Pejovića, dobili su informaciju iz MZ, i na lice mjesta uputili inspektore.
- Izvršen je inspekcijski pregled lica mjesta od strane inspektora za lokalne puteve Opštine Bar, i konstatovano da je izvršeno prekopavanje - lomljenje asfaltnog kolovoza nekategorisanog puta, u dužini cca. 35 metara, širine cca. 3 metra, te je na tom mjestu put neprohodan. Uputili smo zahtjev CB Bar - kaže Pejović.
- Kako se na licu mjesta nije moglo utvrditi ko je izvršio navedene radove, molimo vas da ukoliko imate bilo kakva saznanja, dostavite podatke o počiniocu ili počiniocima navedenih radova, kako bi se od strane Komunalne policije preduzele dalje mjere u ovom predmetu - stoji u zahtjevu Komunalne policije prema CB Bar.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar