Biram Bar anketira građane: "Koji problemi vas najviše muče?"

bb1

Dan nakon otvaranja kancelarija NVO “Biram Bar” čije je osnivanje najavljeno krajem prošle godine oglasili su se saopštenjem za javnost u kojem se naglašava da su “nakon kraće borbe sa administracijom svi papiri pristigli i daorganizacija počinje sa radom”.

“Naše prostorije u UL.Rista Lekića D12/2 kao što vidite – nisu velike ali nama velike prostorije i ne trebaju. Mi ne mislimo da sjedimo ovdje previše. Želimo da budemo na ulici sa našim sugrađanima, da razgovaramo sa njima o problemima koji ih muče, da im se nađemo pri ruci kada im je teško ali i da podjelimo sa njima radost” rekao je Amir Arabelović, jedan od osnivača NVO Biram Bar.

On je najavio i prvu akciju ove organizacije za petak u Starom Baru i subotu ispred robne kuće kada će građani moći da popune anketu odgovorom na pitanje – koji su to najveći problemi koji ih muče.

“Pred nama je sada drugi dio obećanja koji smo dali našim sugrađanima - da radimo i zalažemo se da grad Bar koji mi ostavljamo svojoj djeci i potomcima bude bolji, ljepši, sigurniji, pravedniji, urbaniji, kultivisaniji, razvijeniji od ovog u kome sada živimo”, kazala je Irina Dabović, takođe jedan od osnivača ovog udruženja.

“Sabiraćemo i usmjeravati sve konstruktivne predloge koji će doprinijeti da naše parče svijeta, naš Bar raste i razvija se, da se pokreću nove privredne aktivnosti i otvaraju nova radna mjesta kako za nas, tako i za našu djecu”, dodala je Dabović.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

stara carsija

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar