NVO “ BIRAM BAR”-otvara kancelariju

ulica bar

U srijedu, 07. Februara u 12 sati NVO Biram Bar će zvanično otvoriti svoju kancelariju za sve građane opštine Bar.

“Od osnivanja NVO Biram Bar u decembru mjesecu građani su nas stalno kontaktirali sa pitanjem kada ćemo otvoriti svoje prostorije. U srijedu, 07.02.2018 sa početkom u 12 časova naša kancelarija i zvanično započinje sa radom. Svakog ko želi bolji, zaposleniji, čistiji i sigurniji Bar pozivamo da nam se priključi”- kazala je Irina Dabović, članica ovog udruženja.

Kancelarija NVO Biram Bar se nalaze u ulici Rista Lekića D12/2, kontakt telefon je 030 308-850 i 067 200 339, a radno vrijeme je od 09h do 15h.

Naša prva akcija ‘Kakav Bar želim’ počinje sledećeg vikenda’. Izaći ćemo na ulice, među komšije i prijatelje, sa jednostavnim pitanjem: Šta je to što je najveći problem opštine Bar. Kada budemo znali šta je njihov najveći problem ponudićemo, ili ćemo potražiti od nadležnih odgovor na to pitanje.- rekao je Amir Arabelović, član NVO Biram Bar

Podsjećamo da je NVO Biram Bar osnovana 23.12.2017 godine sa pod sloganom ‘Novi ljudi – bolja rješenja’ i željom da se bavi konkretnim problemima koji muče građane Bara. Po njihovim riječima spojila ih je ogromna pojedinačna energija i volja da predano rade na ostvarenju postavljenih ciljeva.

knjigovodja MCP

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar