U školi Srbija nastava otkazana zbog problema sa grijanjem

sneg okolo

Prvog dana drugog polugodišta učenici OŠ Srbija u Starom Baru, nisu sjeli u školske klupe, časovi su otkazani jer su učionice hladne zbog problema sa strujom.


-Škola se ohladila tokom zimskog raspusta. Učionice nismo mogli zagrijati zbog nestanka struje, pa je nastava otkazana i u prvoj, i u drugoj smjeni. Dvije faze nisu radile, a centralno grijanje ne možemo uključiti bez trofazne struje. Tokom dana to je popravljeno i nadam se da ubuduće nećemo imati ovaj problem, kazao je direktor OŠ Srbija Josip Ćinćur ističući da će se u utorak nastavni program realizovati po definisanom rasporedu.
Ćinćur je kazao, da će učenicima prvi radni dan drugog polugodišta biti nadoknađen jedne od narednih subota, o čemu će biti naknadno obavješteni.
Osnovna škola Srbija “dijeli” problem sa brojnim stambenim objektima u naselju Podgrad zbog čestih nestanaka struje, pada napona što u domaćinstvima dovodi do kvarova električnih uređana. Učestali nestanci struje u Podgradu, svakodnevni život čine nekonfornim pogotovo u danima kada su lošije vremenske prilike.
Inače, prvi rad dan drugog polugodišta u ostalim osnovnim i srednjim školama u barskoj opštini realizuje se po planiranom rasporedu.

centar adria

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar