Uhapšena dvojica Barana zbog nedozvoljene trgovine cigaretama

cigarete kolasin 1

Dvojica Barana uhapšeni su nakon što je policija iz Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta pronašla u njihovim stanovima cigarete bez akciznih markica vrijednosti oko 30.000 evra.

PIŠE: Biljana DABIĆ

Službenici Uprave policije MUP-a – Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta su, u cilju sprovođenja planskih aktivnosti na suzbijanju sive ekonomije, lišili slobode M.K. (55) iz Bara i O.Z. (56) iz Bara i nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljena trgovina. Postupajući na osnovu operativnih informacija, po nalogu i u koordinaciji Osnovnog državnog tužioca u Baru, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda iz Bara, godine, izvršili su pretres stana i drugih prostorija koja koriste M.K. i O.Z. Tom prilikom, policijski službenici su pronašli 519.400 komada raznih vrsta cigareta, ukupne vrijednosti od oko 30.000 evra, navodi se u zvaničnom saopštenju Uprave policije.

S obzirom da ova lica nisu imala odobrenje za obavljanje trgovinske djelatnosti, a cigarete su bile bez akciznih markica ministarstva finansija Crne Gore, cigarete su oduzete i predate službenicima Uprave carina na dalje postupanje.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

stara carsija

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar