Božićna čestitka direktora Luke Bar

franović foto

Izvršni direktor Luke Bar Zarija Franović čestitao je Božić svim vjernicima katoličke vjeroispovjesti.



Čestitku prenosimo integralno:

"Svim vjernicima katoličke vjeroispovjesti, u ime kompanije Luka Bar i u svoje lično ime, želim srećan Božić. Najradosniji hrišćanski dan- rođenje Isusa Hrista, želim vam da provedete u duhovnom miru, zdravlju i radosti sa svojim najbližima.

A u našem Baru se uvijek podrazumjevalo da najbliži nijesu samo članovi porodice- već i prijatelji i komšije, bez obzira na vjeru i naciju.

Vjerujem da ćemo svi zajedno uvijek čuvati ovu nadaleko prepoznatljivu tekovinu grada pod Rumijom- viševjersko i tolerantno društvo u kome se ljudi poštuju i žive zajedno bez obzira na vjerske i nacionalne razlike.

Čuvajmo smisao Božića i univerzalnu poruku koju on nosi - da nam uvijek na prvom mjestu budu međuljudsko poštovanje, povjerenje i razumjevanje. Samo tako ćemo, svi zajedno uspjeti da izgradimo moderno i razvijeno društvo, a da u njegovim temeljima uvijek budu duh tradicije i vječnih vrijednosti.

Neka ovi blagdanski dani, dani u kojima proslavljamo novi život i novi početak budu na radost i sreću svima!", navodi se u čestitci Franovića. 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar