Slikarka uhapšena zbog sumnji da je spremala likvidaciju!

CB

Privatna preduzetnica i slikarka Danijela Kisić Petrović (65) uhapšena je nakon pretresa njene porodične kuće u barskom prigradskom naselju Mirovici gdje je pronađena veća količina oružja koja nije dozvoljena da posjeduju građani. U toku je pretres još jedne njene kuće koja se nalazi kod uvale Utjeha, između Bara i Ulcinja.

PIŠE: B. DABIĆ

Izvor iz policije navodi da su postupajući po operativnom podatku da se sprema likvidacija u Baru pripadnici barske policije pribavili naredbu za pretres stana i drugih prostorija koje koriste Kisić Petrović i njen sin Kristofor Petrović (30).

-Pretresom prve lokacije u barskom naselju Mirovica policija je pronašla i oduzela oružje za koje građani ne mogu imati dozvolu i veću količinu municije oružja: hekler sa dva okvira punim municije, škorpion sa tri okvira puna municije, revolver pištolj nn marke sa sedam komada municije u njemu, fantomku, lisice, gasni pištolj, pribor za čišćenje oružja, tri pečata i jedan štambilj za koje se sumnja da su falsififikovani kao i preko 2.000 komada razne pištoljske municije, kazao je tužilac Radovan Đurišić PR Osnovnog državnog tužilaštva u Baru.

Takođe se sumnja da Kisić-Petrović stoji iza dva paljenja vozila u Baru kao i postavljanje eksploziva na kuću jednog Baranina.

Danijela Kisić Petrović inače je u žiži javnosti godinama zbog brojnih podnesenih tužbi protiv sugrađana.

Kisić Petrović ima slovenačko državljanstvo, a porijeklom je iz Bara

milan bakovic

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar