Program zimske scene Barskog ljetopisa

pod snegom

U Dvorcu kralja Nikole dve predstave,jedna izložba, poetsko-scenski program, koncert klasične muzike I projekcija filmova čine program zimske scene Barskog ljetopisa planiranog za mjesec Decembar.
Barska publika imaće priliku da vidi predstavu „Kako rastu veliki ljudi – Njegoš za djecu“, u produkciji Kotorskog festivala pozorišta za djecu ,a zatim I poetsko-scenski program “Sleđene tišine Visitora”, posvećen stogodišnjici rođenja Dušana Kostića.

Biće otvorena I izložba slika crnogorskog akademskog umjetnika Aldemara Ibrahimovića.Publika će imati priliku da vidi I predstavu „Frenki i Džoni“,u produkciji Narodnog pozorišta u Beogradu, Narodnog pozorišta Sombor i Beoart-a.

Novinu u decembarskom programu predstavlja projekcija filmova, u okviru zvanične selekcije Green Montenegro International Film Festa, koji se ove godine održava treći put. Festival je zamišljen kao konceptualni filmski festival na temu zaštite životne sredine, koji ima tendenciju da postane sastavni dio kulturne i turističke ponude Danilovgrada – grada u kom je nastao, ali i Crne Gore. Tako će se jedan dio njegovog programa realizovati u Baru. Za kraj mjeseca, biće održan novogodišnji koncert ruskog pijaniste Oleksija Molčanova, koji živi i radi u Crnoj Gori.
Informacije o programima ,kupovini ili rezervaciji karata moguće je dobiti od utorka, 5. decembra na biletarnici u Dvorcu ili pozivom na broj telefona 068/278-760.

 

Sidor dugi

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar