Ugradjena sanaciona spojnice DN1100 mm

radovii

Informativna služba Regionalnog vodovoda Crnogorsko primorje dostavila nam je saopštenje za javnost koje prenosimo integralno.


"Dana 2. novembra , u 00:20 časova evidentiran je kvar na potisnom cjevovodu regionalnog vodovodnog sistema kod južnog ulaza u tunel „Sozina“. Odmah po prijavi kvara stručne službe JP „Regionalni vodovod Crnogorsko primorje“ su upućene na lice mjesta kako bi se ocijenila priroda kvara i preduzele odgovarajuće mjere na sanaciji istog.

Takođe, shodno procedurama preduzeća, istovremeno je mobilisana i kompanija koja je na osnovu sprovedene tenderske procedure angažovana za potrebe održavanja hidromašinske opreme RVS. Konstatovano je blago klizanje zemljišta, tj. na terenu u okolini cjevovoda RVS na pomenutoj lokaciji koje je prouzrokovalo oštećenje GRP cjevovoda DN 1100 mm. Aktivnosti na sanaciji oštećenja dijela cjevovoda koje su podrazumijevale iskop u širokom pojasu, angažman više građevinskih mašina, kontrolisano ispuštanje vode iz navedenog dijela sistema i konačno ugradnja sanacione spojnice DN1100 mm.

Svi radovi su završeni u izuzetno kratkom roku pa je već, u 13 h pristupilo se kontrolisanom puštanju sistema u funkciju i normalizaciji vodosnabdijevanja na Crnogorskom primorju. Koristimo priliku da se zahvalimo kolegama iz lokalnih vodovodnih preduzeća Tivta, Kotora, Bara i Ulcinja na podršci i razumijevanju jer smo tokom popravke havarije raspoloživu vodu iz rezervoara Đurmani isporučivali Budvi".

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

stara carsija

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar