Dogovorene aktivnosti za suzbijanje krađe plodova maslina

masline u vreci

Na inicijativu Društva maslinara Bar, a uz spremnost i zainteresovanost Komunalne policije Bar pokrenuta je sveobuhvatna akcija suzbijanja krađe plodova maslina.

Donešena je zajednička odluka da se pored čuvara koji svakodnevno obilaze maslinjake vrši i kontrola nelegalne prodaje na javnim površinama van pijaca.

Biće kontrolisana sva lica koja nelegalno vrše promet ploda masline i od lica koja nemaju dokaz o porijeklu biće oduzimana roba a protiv njih podnešeni prekršajni nalozi. Kontrola će biti vršina na čitavoj teritoriji Opštine Bar a posebno u okolini barske zelene pijace i kompletnog područja Starog Bara.

Pozivaju se svi preprodavci ploda masline da od nepoznatih lica i od lica koja nemaju dokaz o porijeklu plodova ne otkupljuj iste jer će se smatrati saučesnicima krađe.

U Društvu maslinara Bar su zahvalni Komunalnoj policiji što je spremna da se aktivno uključi u rješavanju za maslinare ozbiljnog problema i od sprovedenih i planiranih aktivnosti se očekuju značajni rezultati. Očekuje se da će se zajedničke i koordinisane akcije u kojima će učestvovati Komunalna policija, Društvo maslinara Bar, policija i druge inspekcijske službe uroditi plodom i da će krađa maslina u najkraćem roku biti suzbijena.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar