Luka Bar-saopštenje za javnost

port

U Luci Bar je u utorak, 10. oktobra održan prvi Investicioni forum u organizaciji ove najveće barske kompanije.Tema foruma bila je “ Valorizacija neiskorišćenih raspoloživih lučkih kapaciteta”.

Forumu su pored predstavnika menadžmenta Luke Bar prisustvovali najznačajniji barski privrednici, agenti i špediteri. Otvorivši forum Izvršni direktor Luke Bar, mr Zarija Franović je izrazio zadovoljstvo što su prisutni učešćem na ovom skupu pokazali da prepoznaju i poštuju značaj kompanije na čijem je čelu.

“Svi dobro znamo da je Luka bar žila kucavica ne samo grada Bara, već i države Crne Gore. Sve dok je Luka uspješna i jaka kompanija, benefite njenog poslovanja osjećaće svi građani Bara-neposredno ili posredno”- kazao je Franović. On je poručio da je cilj prvog Investicionog foruma, koji nije slučajno organizovan baš u Baru, prezentiranje nove poslovne politike Luke Bar, čija će glavna okosnica i najvažniji cilj biti angažovanje i stavljanje u funkciju ogromnih, a neiskorišćenih lučkih kapaciteta. Apostrofirajući značaj sanacionih radova na objektu Hladnjača, koja će nakon renoviranja ispunjavati sve svjetske standarde i donositi prihode značajno veće od sadašnijh, Franović je izrazio punu spremnost i otvorenost za sve nove poslovne aranžmane i ponude.

Marketing tim Luke Bar je prezentirao osnovne ciljeve, misiju i viziju poslovne politike kompanije, način funkcionisanja i prednosti Slobodne zone, opšte informacije u vezi sa objektima i zemljištem unutar i izvan Slobodne zone, kao i modele njihove valorizacije. Cilj prezentacije je bio predstavljanje svih neiskorišćenih potencijala Luke Bar, kao i prezentiranje mogućnosti njihovog iskorišćenja- samostalno od strane Luke Bar, ali i u saradnji sa potencijalnim investitorima.

Nakon vrlo zapažene i uspješne prezentacije, mnogobrojni prisutni poslovni partneri su svojim konstruktivnim pitanjima uzeli učešće u radu Foruma. Iscrpne odgovore pružili su Izvršni direktor Franović i direktor Operative i razvoja g-din Deda Đelović.

Veoma zadovoljni i ohrabreni uspjehom Investicionog foruma najavljujemo nove aktivnosti u ovom pravcu, a sve u cilju unaprijeđenja poslovne politike,iskorišćenje svih postojećih potencijala, postizanja maksimalnih finansijskih rezultata poslovanja ali i stvaranja novih vrijednosti i otvaranje novih radnih mjesta.

Jedro 850x250