Luka Bar-saopštenje za javnost

port

U Luci Bar je u utorak, 10. oktobra održan prvi Investicioni forum u organizaciji ove najveće barske kompanije.Tema foruma bila je “ Valorizacija neiskorišćenih raspoloživih lučkih kapaciteta”.

Forumu su pored predstavnika menadžmenta Luke Bar prisustvovali najznačajniji barski privrednici, agenti i špediteri. Otvorivši forum Izvršni direktor Luke Bar, mr Zarija Franović je izrazio zadovoljstvo što su prisutni učešćem na ovom skupu pokazali da prepoznaju i poštuju značaj kompanije na čijem je čelu.

“Svi dobro znamo da je Luka bar žila kucavica ne samo grada Bara, već i države Crne Gore. Sve dok je Luka uspješna i jaka kompanija, benefite njenog poslovanja osjećaće svi građani Bara-neposredno ili posredno”- kazao je Franović. On je poručio da je cilj prvog Investicionog foruma, koji nije slučajno organizovan baš u Baru, prezentiranje nove poslovne politike Luke Bar, čija će glavna okosnica i najvažniji cilj biti angažovanje i stavljanje u funkciju ogromnih, a neiskorišćenih lučkih kapaciteta. Apostrofirajući značaj sanacionih radova na objektu Hladnjača, koja će nakon renoviranja ispunjavati sve svjetske standarde i donositi prihode značajno veće od sadašnijh, Franović je izrazio punu spremnost i otvorenost za sve nove poslovne aranžmane i ponude.

Marketing tim Luke Bar je prezentirao osnovne ciljeve, misiju i viziju poslovne politike kompanije, način funkcionisanja i prednosti Slobodne zone, opšte informacije u vezi sa objektima i zemljištem unutar i izvan Slobodne zone, kao i modele njihove valorizacije. Cilj prezentacije je bio predstavljanje svih neiskorišćenih potencijala Luke Bar, kao i prezentiranje mogućnosti njihovog iskorišćenja- samostalno od strane Luke Bar, ali i u saradnji sa potencijalnim investitorima.

Nakon vrlo zapažene i uspješne prezentacije, mnogobrojni prisutni poslovni partneri su svojim konstruktivnim pitanjima uzeli učešće u radu Foruma. Iscrpne odgovore pružili su Izvršni direktor Franović i direktor Operative i razvoja g-din Deda Đelović.

Veoma zadovoljni i ohrabreni uspjehom Investicionog foruma najavljujemo nove aktivnosti u ovom pravcu, a sve u cilju unaprijeđenja poslovne politike,iskorišćenje svih postojećih potencijala, postizanja maksimalnih finansijskih rezultata poslovanja ali i stvaranja novih vrijednosti i otvaranje novih radnih mjesta.

 

Jedro 850x250

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar