Podrška privrednim subjektima koji su počeli da mijenjaju sliku Sutomora

javnost cakan

Služba za skupštinske poslove Bar proslijedila nam je saopštenje za javnost koje prenosimo integralno.


"Predsjednik Skupštine opštine Bar Radomir Novaković razgovarao je juče sa predstavnicima MZ Sutomore o realizovanim projektima u ovoj mjesnoj zajednici kao i o projektima koji su u fazi realizacije odnosno kapitalnim projektima čija se realizacija planira u narednom periodu.

Na prezentaciji realizovanih i planiranih projekata u Sutomoru koji su u hotelu Sato organizovali predstavnici lokalne MZ, predsjednik Skupštine opštine poručio je da Sutomore kao reprezentativna turistička destinacija barske opštine zaslužuje dodatnu podršku lokalne samouprave i grada.

„Nema ozbiljnog turističkog razvoja Bara bez kapitalnih investicija u Sutomore. Ukoliko želimo da mijenjamo imidž Sutomora kao jeftine i šund turističke destinacije potrebno je da podržimo prije svega one projekte koje mijenajuju tu ružnu sliku. Dobri hoteli, kvalitetna ugostiteljska ponuda, adekvatna prateća infrastruktura su ono na čemu treba raditi da bi napravili iskorak na ovom planu“, rekao je Novaković.

On je naglasio da se u cilju adekvatnog razvoja Sutomora kao turističke destinacije ne treba izmišljati „toplu vodu“.

„Podrška privrednim subjektima koji su počeli da mijenjaju sliku Sutomora na bolje, investicijama u hotele visoke kategorije i adekvatan prateći sadržaj, jedna su od smjernica kojih treba da se držimo ako želimo da ovo divno mjesto na jednoj od najljepših obala Jadrana prestane da bude sinonim za centar jeftinog turizma i postane biser turističke ponude naše opštine“, kazao je Novaković",navodi se u saopštenju.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar