TO Bar na međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu

nov tob

Turistička organizacija Bar nastupila je na 50. međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu od 05. s do 07. oktobra 2017. godine, zajedno sa Nacionalnom turističkom organizacijom i lokalnim turističkim organizacijama Ulcinja, Tivta, Budve, Kotora, Herceg Novi i Podgorice.

Na sajmu su bile prisutne i lokalne turističke organizacije sa sjevera i to: iz Pljevalja, Bijelog Polja, Danilovgrad, Berane, i Nikšića. Crna Gora je ove kao i predhodne godine bila zemlja partner sajma, tako da se na crnogorskom štandu svakodnevno održava bogat kulturno zabavni program u cilju što bolje promocije.

Turistička organizacija Bar je brojne posjetioce našeg štanda po njihovim zapažanjima obradovala novim jedinstvenim i veoma interesantnim katalogom u kojem su sadržane opšte informacije o turističkim mjestima, panoramskom rutom „Između dvije čarobne obale“, plažama, Skadarskim jezerom i sa pješačkim turama, biciklističkim stazama, turističkim agencijama, manifestacijama.

Takođe smo promovisali i zimske manifestacije koje će se održati u novembru i decembru mjesecu: „Kestenijada“ u Ostrosu, „Maslinijada“ u Starom Baru i „Festival vina i ukljeve“ u Virpazaru.
Svi posjetioci sajma mogli su da uživaju u degustaciji autentičnih barskih proizvoda: mandarinama, naru, zinzulama i ostalim proizvodima. Na prezentaciji je bio prisutan veliki broj medija kojima smo dali izjave i predstavili Bar kao destinaciju koju mogu posjetiti i van sezone.

Barsku opštinu je za 8 mjeseci 2017. godine u hotelima i drugom koektivmom smještaju posjetilo 15 669 turista iz Srbije, što je za 17 % više nego u istom periodu prošle godine, a ostvareno je 93 360 noćenja, što je za 12,86 % više nego u istom periodu prošle godine.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar