Dvadeseta sjednica SO bez DF-a, vladajuća koalicija jednoglasno donijela sve odluke

so 20 sjednioca 4

Nastavak 20. sjednice Skupštine opštine bar održan je bez prisustva većine odbornika Demokratskog fronta jer je prije prelaska na rad po utvrđenom dnevnom redu predsjednik kluba odbornika ovekoalicije Dejan Đurović obavijestio prisutne da odbornici tog saveza, neće prisustvovati današnjem zasijedanju.

Kao glavni razlog on je naveo “otvorenu represiju režima nad članovima DF-a“.

Đurović je takođe pozvao i odbornike drugih opozicionih klubova odbornika da učine isto.

Prisutni odbornici su nakon izvještaja o radu i rezultatima poslovanja d.o.o “Komunalne djelatnosti” Bar za 2016.godinu u kojem je direktor ovog preduzeća Nevenka Orlandić istakla sve rezultate u prethodnom periodu, jednoglasno (19 glasovapredstavnika vladajuće većine) usvojili ovaj izvještaj.

Jednoglasno je usvojen i izvještaj o radu d.o.o. “ Vodovod i kanalizacija” Bar za 2016 .godinu (glasalo 20 odbornika).

Odbornici su bez diskusije jednoglasno usvojili i Izvještaj o radu i finansijski izvještaj “JP Kulturni centar” Bar za 2016. Godinu.

Jednoglasno je usvojen i Izvještaj o radu i finansijski izvještaj Turističke organizacije Bar kao i izvještaj o radu i finansijski izvještaj d.o.o. “Lovstvo”.

Isti epilog imalo je i glasanje o Izvještaju o radu i finansijskom izvještaju d.o.o “Možura” i d.o.o “Sportsko-rekreativni centar” Bar.

Nakon kratke pauze, dvadeseto zasijedanje lokalnog parlamenta je okončano glasanjem za prijedloge Odbora za izbor i imenovanja.

{galerija}info/2017/9/SO20{/galerija}

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar