Uticaj Jedra očigledan u lokalnoj zajednici

ilustrac tv

Juče smo objavili tekst o "Crnogorskom Telekomu", koji je poslao mejlom naš čitalac. U tekstu, podsjetimo, autor govori o situaciji u kojoj se našao korisnik usluga ove kuće kojem su ugašeni servisi zbog zakašnjenja uplate.

Danas smo dobili mejl,kojim nas čitalac obavještava da je problem neočekivano rješen jutros. Red je obavjestiti javnost i o dobrom postupku pomenute kompanije.

Radi potsjećanja - čovjek je uplatio račun u subotu u 15,45 časova, a od "Telekoma" je, u telefonskom razgovoru sa operaterkom,  dobio odgovor da ne može da mu se uključi servis do ponedeljka. Uprkos svim naporima kroisnika usluga ovog telekomunikacijskog giganta da im pošalje makar faks kao dokaz o uplati kako bi mu uključili internet vezu. Neumoljivi u svojim objašnjenjima da signal ne može biti uključen prije ponedeljka ujutru, nakon što je tekst izašao na ovom portalu a potom bio šerovan na zvaničnu Facebook stranicu "Crnogorskog telekoma", kompanija je našla način da priključi svog korisnika prije početka nove radne nedjelje - jutros u 8 sati. Uprkos tome što uplata nije mogla biti proknjižena s obzirom na neradni dan, i bez dokaza u uplati jer je od operaterke Telekoma dobio odgovor da je to nepotrebno. 

Na ovaj način potvrđen je i uticaj Jedra. Od čitlaca koji nam je poslao priču o svom iskustvu dobili smo pohvale. Drago nam je da smo od koristi lokalnoj zajednici.To je i cilj i svrha našeg postojanja. 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar