Novaković u posjeti Komunalnom, podrška za nabavku mini vozila i podzemnih kontejnera

komunalno cakan d 2 Copy

Predsjednik Skupštine opštine Bar, Radomir Novaković sa saradnicima posjetio je d.o.o. "Komunalne djelatnosti" Bar gdje je sa v.d. direktoricom Nedeljkom Orlandić i pomoćnikom direktora Draganom Đonovićem ragovarao o rezultatima poslovanja, trenutnom stanju i planovima rada ovog Preduzeća za naredni period.

"Na sastanku je istaknuto da je Preduzeće 2016. godinu završilo sa pozitivnim rezultatom uz redovno sprovodjenje programa štednje i racionalizacije.Takođe, analizirana je turistička sezona koja je na izmaku i definisano je ono što je neophodno uraditi u narednom periodu kako bi nivo usluga koji ovo Preduzeće pruža svojim korisnicima podigli na veći nivo, a sve u interesu naših građana i gostiju koji posjećuju opštinu Bar", navodi se u saopštenju pres službe predsjednika Skupštine opštine.

"Čelnici d.o.o. "Komunalne djelatnosti" Bar su izrazili zadovoljstvo postignutim rezultatima u toku turističke sezone i zahvalili se zaposlenima koji su, radeći u tri smjene, bili maksimalno angažovani kako bi čistoća u gradu bila na zadovoljavajućem nivou, imajući u vidu veliki broj gostiju koji je ovog ljeta boravio u našem gradu i problem saobraćajnih gužvi u svim turističkim mjestima, a naročito u Sutomoru", dodaje se u saopštenju..

"Nakon što su razgovarali i o tekućim problemima sa kojima se susreću rukovodstvo i zaposleni u ovom Preduzeću, prvi čovjek Skupštine je pružio svoju punu podršku da se prilikom izrade Budžeta Opštine za 2018. godinu, razmotri mogućnost planiranja određenih finansijskih sredstava za nabavku mini vozila koji će u uskim ulicama moći odvoziti otpad, podzemnih kontejnera sa odgovarajućom mašinom za njihovo pražnjenje, posebno u turističkim mjestima, kao što su Sutomore i Virpazar, te za hortikulturno uređenje grada, kao i da se što prije riješi problem odlaganja građevinskog, kabastog, bio otpada i otpada životinjskog porijekla", zaključuje se u saopštenju.

{galerija}info/2017/9/komunlno{/galerija}

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar