Školski pribor za prvake, higijena i hrana za socijalno ugrožene

sa akcije NSD

Forum žena Nove srpske demokratije nastavio je projekat „Solidarnost”, koji je Opštinski odbor te stranke u Baru započeo u junu ove godine.

Juče su žene NSD u okviru te aktivnosti uručile školski pribor i rančeve za deset barskih i sutomorskih učenika prvih razreda osnovnih škola. Uporedo, članice Foruma žena NSD obezbijedile su i uručile pomoć u prehrambenim namirnicama i sredstvima za higijenu, za pet socijalno ugroženih porodica u Baru i Sutomoru.

"Narednih dana projekat nastavljamo akcijama u naseljima Šušanj, Bjeliši i Mirošica, gdje su naši članovi identifikovali veći broj porodica koje su u izuzetno teškom materijalnom položaju", kazala je u ime Foruma žena NSD Bar Itana Glavanović.

Ona je, uručujući pomoć nepokretnoj socijalno ugroženoj Verici Živković u Sutomoru, najavila konkretniju pomoć za ovu ozbiljno oboljelu ženu, koja, kako je rekla, živi u uslovima nedostojnim čovjeka, sa 65 eura mjesečne nadoknade koju prima preko lokalnog Centra za socijalni rad. Glavanović i njene stranačke koleginice Marija Marsenić i Grozdana Inić uručile su juče i pomoć u hrani za četiri porodice prognane sa Kosova i Metohije i Bosne i Hercegovine.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar