luka

Bez napajanja električnom energijom od petka do večeras bili su Luka Bar, hotel “Sidro”, “Port of Adria”, kompanije “Voli”, “Laković”, “2. decembar”, “Carina”...

Iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema objasnili su da je problem bio u trafostanici iz koje se ovi objekti snabdijevaju strujom, koja je u nadležnosti Luke Bar.

Iz preduzeća Luka Bar su danas demantovali da je trafostanica u njihovoj nadležnosti, i istakli da se zajednički radi na tome da se ova situacija riješi.

Gosti barskog hotela “Sidro” bili su u mraku od petka uveče. U trenutku kada je struja nestala, u hotelu je bilo oko sto gostiju, među njima i 30 katoličkih sveštenika, koji su u Bar došli povodom otvaranja katedrale.

U hotelu je, takođe, bilo i 35 učesnika kampa o dijebetesu, službenici policije, učesnice međunarodnog Kupa u odbojci, fudbaleri, košarkaši i individualni gosti. U subotu nije bilo uslova da se ovdje održi seminar fudbalskih sudija.

Hotel je zbog ovakvog stanja pretrpio veliku štetu jer se za goste morao naći adekvatan smještaj. Dio njih je prebačen u hotel “Princess”, dio u hotel “Franca”, dok su pojedini ostali u “Sidru”.

Strujusu u popodnevnim satima dobili Luka Bar, hotel “Sidro”, “Port of Adria”, megamarket “Voli”, “Laković”, “2. decembar”, Carina.

Bez struje je jedino još uvijek Putnički terminal.

Posljednje vijesti

Thumbnail Familija ih isprati iz Bara na dugu plovidbu , na dva „stranca“.
Više u kategorijama: More  Info  More  Info  

opstina bar 2

Jedro 320x250

cerovo

turisticka organizacija bar

kalamper

baneb novi

vodovod bar

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

AD Marina Logo

ave tours 1

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar