Uhapšen nakon krađe taksija!

taksi

Barska policija ekspresno je riješila slučaj teška krađe.

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Bar su u kratkom roku rasvijetlili krivično djelo teška krađa i tom prilikom lišili slobode lice za koje se sumnja da je počinilo ovo krivično djelo, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Iz MUP navode da su službenici CB Bar postupajući po prijavi Z.B, radnika taksi službe HIT iz Bara, da mu je u Beogradskoj ulici u Baru, oko 16,30 člasova otuđeno motorno vozilo marke „Renault Cangoo“, barskih registarskih oznaka, pronašli i lišili slobode O.P. (18) iz Bara.

"Policijski službenici su izvršili blokadu grada i potjeru za otuđenim vozilom. Tom prilikom je ovo vozilo zaustavljeno u mjestu Haj Nehaj u Sutomoru od strane saobraćajne patrole i policijski službenici su lišili slobode O.P. koji je upravljao vozilom zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa. Otuđeno vozilo je vraćeno vlasniku. O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, koji je naložio da se ovo lice liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa".

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar