Sladoled zatalasao Fejsbuk!

drrr

Na Fejsbuku kruži nalaz doktora Barske bolnice koji je pružio medicinski tretman povrijeđenoj djevojčici a u kojem se, između ostalog, preporučuje kao terapija sladoled!

Izvještaj ljekara iz Bara i prepisana terapija izazvali su pažnju javnosti na društvenim mrežama. Ništa to ne bi bilo neuobičajeno da ljekar specijalista nije četvorogodišnjoj djevojčici, čiji su mu se roditelji zbog povrede ruke obratila za pomoć, prepisao sladoled i kontrolu po potrebi.

Na Fejsbuku usledili su brojni komentari korisnika na račun doktora, od kritika njegove stručnosti, do pohvala načina na koji se dosjetio da oraspoloži dijete.

Dio FB konzumenata koji su se uključili u raspravu zaključili su da je dijete maltene životno ugrozio terapijom “sladoled iI kontrola po potrebi”, ne obraćajući pažnju na to šta je medicinski sve urađeno i ima li tu stručnih propusta. Šta roditelji misle o svemu na FB se za sada ne čuje. Da malom pacijentu bude prstić OK,a vazda će biti osoba koje ne razumiju dobronamjerne gegove kaže se u jednom od FB komentara na ovu temu.


auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar