×

Greška

[sigplus] Critical error: Image gallery folder info/2017/6/20 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder info/2017/6/20 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

igraj maco

Maturanti barske Gimnazije „Niko Rolović“, generacija 1996/97, proslavili su 17. juna 20 godina mature. Na veselom druženju, koje je održano u hotelu Sea Fort u Sutomoru, okupilo se osamdesetak bivših gimnazijalaca i petoro profesora: Svetlana Useinović, Ljiljana Barjaktarević, Ranko Barjaktarević, Jelica Pantović i Anđelka Tomović.

Bivši maturanti evocirali su uspomene, a tokom cijele večeri vladala je prijatna i vrlo vesela atmosfera. Osmjeha, zagrljaja, plesa i pjesme nije falilo, o čemu najbolje svjedoče fotografije koje je napravio fotograf Miomir Laban.

Veliki odziv, činjenica da je među gostima bilo i onih koji su zbog veselja doputovali iz inostranstva kao i dogovor za novo okupljanje za 5 godina, najbolja su potvrda da je tradicija organizovanja ovakvih proslava nešto što treba njegovati.

{galerija}info/2017/6/20{/galerija}

Posljednje vijesti

Thumbnail Mnoge ljude u našem okruženju doživljavamo kao sanjare, idealiste, „čudnim tipovima“.
Više u kategorijama: Art  More  Sport  Obale  Art  

ViM BANER

Jedro 320x250

rel ton

AD Marina Logo

baneb reklama

JPMD 320

porez bar

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

baneb jedro

caffee pizzeria garden

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar